Pia Egeholdt Munk Pedersen er ramt af senfølger efter smitte med corona foto: Tobias Stidsen

Tema: Senfølger


Senfølger efter smitte med covid-19 og bivirkninger efter coronavaccine, er blot nogle af de konsekvenser coronapandemien har haft for FOAs medlemmer. 

Pia Egeholdt Munk Pedersen er en af de flere tusinde ansatte i social og sundhedssektoren, der har været smittet med coronavirus. Hun er også en af dem, der efterfølgende har døjet med voldsomme senfølger. Tobias Stidsen
En stor del af FOAs medlemmer stod i front, da coronapandemien skyllede ind over Danmark i begyndelsen af 2020. Siden blev mange af dem selv smittede med covid-19, og for en lang række har det haft konsekvenser i form af senfølger såsom hovedpine, lugtforstyrrelser, koncentrationsbesvær og træthed. For nogle ansatte har senfølgerne været så invaliderende, at de ikke har kunnet vende tilbage til deres job på fuld tid. Det har for nogen resulteret i en fyreseddel.