Fagbladet FOAs podcast

’Færdigt Arbejde’ – en podcastserie fra Fagbladet FOA

’Færdigt Arbejde’ er en podcast fra Fagbladet FOA. Her får du viden om nye spændende tendenser og faglig inspiration, som du kan bruge i hverdagen. Hvert afsnit opsummeres med en huskeliste med gode råd.

Grafisk team, FOA Kommunikation
I podcasten medvirker både FOA-medlemmer, eksperter og talspersoner. Værten er den erfarne journalist Julie Bundgaard, som er en kendt radiostemme fra DR P4 og tidligere også fra P3.

I hvert afsnit af ’Færdigt Arbejde’ får du dels indblik i spændende tendenser og ny viden – og dels taler vi om, hvor man bedst arbejder med emnet i praksis. Som et fast element sammensætter vi hver gang en huskeliste med gode råd.

Hvert afsnit varer 20-25 minutter, og der udkommer nyt afsnit hver 14. dag.