Fagbladet FOAs podcast

’Færdigt Arbejde’ – Fagbladet FOAs podcast om velfærd


’Færdigt Arbejde’ er en podcast fra Fagbladet FOA. Her får du viden om nye spændende tendenser indenfor velfærdsområdet og faglig inspiration, som du kan bruge i dit daglige arbejde med borgerne.

Grafisk team, FOA Kommunikation
I podcasten medvirker både FOA-medlemmer i form af f.eks. social- og sundhedsassistenter og pædagogmedhjælpere samt eksperter og talspersoner indenfor eksempelvis uddannelse, pædagogik, psykologi og sundhed. Værten er den erfarne journalist Julie Bundgaard, som er en kendt radiostemme fra DR P4 og tidligere også fra P3.

Hvert afsnit af ’Færdigt Arbejde’ har fokus på et særligt emne relateret til arbejdet på velfærdsområdet - f.eks. vold på jobbet, søvn hos børn i dagtilbud og meget andet. Du får dels indblik i spændende tendenser og ny viden – og dels taler vi om, hvor man bedst arbejder med emnet i praksis. 

Hvert afsnit varer 25-30 minutter.