Annonce

Her er rabatterne, du skal kende inden påskeferien

Opdateret 07. april 2022

Påsken står for døren, og det samme gør udgifterne. Men med PlusKort og medlemskab i Forbrugsforeningen får du gode rabatter, der gør indhugget i privatøkonomien lidt mindre, når du skal til at dække påskebordet. 

Annonce

Hvis du vil svinge med dit PlusKort i påsken, er der gode rabattilbud for hele familien, både de store og små. Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Af Malin Schmidt
Journalist

Annonce

Priserne stiger og familiebudgettet gør det modsatte. Men selv om du er på sparevognen, kan du stadig fejre påske med maner.  

For der er gode rabatter at hente til både oplevelser, helt konkrete køb og mad og drikke til påskebordet med det PlusKort, du som FOA-medlem automatisk er en del af og som du kan bruge i hele landet. Det samme gælder, hvis du samtidig er medlem af Forbrugsforeningen. 

Læs også: Sådan skal du honoreres for at arbejde i påsken

Skal du slå dig løs?

Har du brug for at komme lidt væk i påsken og er du til adrenalinsus og plastikklodser i forskellige farver, kan du tage vejen forbi Legoland i Billund. Her kan du opleve legoklodser i en skala, som du aldrig har set dem før, og nyde suset fra diverse rutsjebaner, og med PlusKort får du op til hele 39 procent i rabat.

Hvis du skal en påsketur til hovedstaden, så tag på en anderledes tur rundt i København ved hjælp af Solve a Mystery, som du med PlusKort får 25 procent rabat påHos Solve a Mystery skal du og dine venner løse en mordgåde, der bygger på virkelige hændelser med hele København som jeres legeplads. Så slip jeres indre detektiv løs og opklar de sjove og spændende mordgåder.

Påskeferien kan også bruges i Tivoli som åbner sæsonen den 8. april. Her kan du finde hyacinter og påskeliljer i tusindvis — og farverige påskeæg. Der er også mulighed for æggejagt blandt påskepynten. Du kan få særpris på entréprisen i Tivoli med dit PlusKort.

Skal du bruge påskeferien i Smilets by, Aarhus, så kan du med dit PlusKort få 30 procent i rabat på entrébilletterne til Tivoli Friheden. Her er forlystelser for alle aldre.

Hvis du samtidigt mangler overnatning, så får du 20 procent hos Comwell Hotels, der ligger både i København og mange andre steder i landet.

Vil du spare lidt på benzin regningen, så kan du via PlusKort få et PlusKort Shell Card, som giver en rabat på 20 øre pr. liter ved køb af benzin og diesel.

Tjek de respektive hjemmesider for at orientere dig i de gældende retningslinjer. 

Læs også: Sosu indsamler påskeæg til ensomme ældre: De er mine hjertebørn

Skal du spise og drikke?

Hvis du ikke kan modstå de mange våde fristelser, der findes på ethvert påskebord, kan du spare 10 procent hos Skjold Burne, Value Wine og ISH Spirits, der byder på alt fra vin og spiritus til alkoholfrie alternativer til de klassiske drinks, du kender fra barernes drinkskort. 

Men husk at spise brød til. Hos Emmerys får du f.eks. seks procent rabat på det hele

Læs også: Sådan fejrer vi påske

Eller skal du bare tage en slapper?

For mange af os, kan det også være tiltrængt at komme helt ned i gear i løbet af påsken.

Slap af med en god lydbog på Mofibo, der giver 23 procent rabat på abonnementerne til PlusKort-indehavere eller spar 20 procent på Saxo-abonnementet, der både har e-og lydbøger og trykte bøger, som du med et Saxo-medlemskab får fri fragt på. 

Påsken kan også bruges på at blive klar til cykelsæsonen. For eksempel får du 9 procents rabat på cykler og 15 procent i rabat på udstyr hos Jupiter cykler. På at give væggene derhjemme en opfriskning. Hos Beckmann Farver får du 10 procent rabat. Eller du kan bruge påskedagene på at komme i form. Hos Adidas får du 15-30 procent rabat på træningstøj og udstyr, mens Reebok giver dig 20-35 rabat.

Sådan gør du

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen. Ellers kan du også bruge dit FOA-medlemskort. 

Du kan se alle de mange andre rabatter på PlusKorts hjemmeside, som løbende får nye rabatordninger med nye samarbejdspartnere. 

Hvis du gennem FOA  også er medlem af Forbrugsforeningen, kan du  her finde flere gode rabattilbud til påskedagene. Det første år er det gratis at være medlem af Forbrugsforeningen, herefter koster et medlemskab 132 kroner om året. Medlemmerne får en årlig bonus, der de seneste år har været på 800 kroner i snit. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev