Annonce

Glad pige i gul t-shirt sidder med et stor kurv med påskeæg.

Kom ud i påsken og spar penge med dit PlusKort 

Påsken står for døren, men for anden gang kommer Corona til at lægge en dæmper på de mange påskeaktiviteter. Alligevel er der  gode besparelser at hente rundt omkring i landet som FOA-medlem. Kig med her og se, hvad du kan få rabat på at lave i ferien. 

Annonce

Hvis du vil svinge med dit PlusKort i påsken, er der gode rabattilbud for hele familien, både de store og små. Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

De danske påsketraditioner kan ikke holdes i hævd i samme grad, som før coronakrisen ramte landet. Dog har foråret og det varmere vejr indbudt til, at flere kulturinstitutioner stille og roligt åbner dørene op for udendørsaktiviteter, og at danskerne igen kan begynde at mødes flere sammen under åben himmel.

Fra mandag den 22. marts var det igen muligt at mødes op til ti personer udendørs, og med regeringens nye aftale om genåbning, kan den snarlige frihed næsten smages. Som medlem af FOA, kan du tage nogle af glæderne på forskud med dit PlusKort, der giver dig mulighed for finde rabatter i hele landet.
 

Oplevelser der batter 

Har du brug for at komme uden for hjemmets fire vægge, kan du med fordel opleve Københavns kanaler fra en GoBoat, hvor du helt selv bestemmer sejlturen. Du er nemlig kaptajnen. Her sparer du 10 procent mandag - torsdag og 7,5 procent fredag til søndag.

De zoologiske haver rundt om i landet holder også åbent, så hvis du hellere vil udforske den afrikanske savanne, kan en smuttur til Københavns Zoo måske erstatte den ægte vare. Her tilbyder de 10 procent rabat på entréen. 

Hvis du mere er til adrenalinsus og plastikklodser i forskellige farver, kan du også tage vejen forbi LEGOLAND i Billund, hvor du både kan opleve legoklodser i en skala, som du aldrig har set dem før, og nyde suset fra diverse rutsjebaner. Her sparer du 139 kroner pr. billet.  

Tjek de respektive hjemmesider for at orientere dig i de gældende retningslinjer. 

Selvforkælelse

Vil du hellere ud og røre dig, kan du investere i noget nyt træningstøj fra SPORTMASTER med 6 procent i PlusKort-rabat, som også har flere tilbud. Eller i udstyr til andre udendørsaktiviteter med 9 procent hos Friluftsland

Har du i stedet brug for noget afslapning, kan du med god samvittighed sætte dig til rette i sofaen og læse et af Plings mange magasiner med 20 procent rabat på deres abonnement. Eller lytte til en god bog med 23 procent rabat på streamingtjenesten Mofibo, der både har lydbøger og e-bøger

Skal påsken i stedet stå på gør-det-selv projekter, har du mulighed for at give stakittet en ny gang maling eller tapetsere væggene derhjemme. I Flügger Farvers butikker kan du nemlig få 10 procent rabat til dit næste malerprojekt

Hvis du så alligevel ikke kan modstå de mange våde fristelser, der findes på ethvert påskebord, kan du spare 10 procent hos Den Sidste Flaske, Value Wine og ISH Spirits, der byder på alt fra vin og spiritus til alkoholfrie alternativer til de klassiske drinks, du kender fra de lukkede barers drinkskort. 

Og meget meget mere

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen. Ellers kan du også bruge dit FOA-medlemskort. 

Du kan se alle de mange andre rabatter på PlusKorts hjemmeside, som løbende får nye rabatordninger med nye samarbejdspartnere. 

Hvis du gennem FOA  også er medlem af Forbrugsforeningen, kan du  her finde flere gode rabattilbud til påskedagene.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev