Annonce

Stranden ved Sandvig Familiecamping på Bornholm

Få en næsten gratis Folkemøde-ferie på Bornholm med FOA 

Drømmer du om en billig ferie på Bornholm med
hyggeligt samvær med andre familier, så er FOA Camping på næste års Folkemøde måske noget for dig.

Annonce

FOA-campen under Folkemødet foregår på Sandvig Familiecamping, der ligger lige ned til stranden. I 2020 var Folkemødet aflyst på grund af coronakrisen, men 50 FOA-familier kom alligevel til Bornholm og holdt sommerferie.  Claus Bech

Af Merete Nielsen
Journalist

Annonce

Som medlem af FOA har du en unik mulighed for at komme på en uges ferie med familien til en meget fordelagtig pris. For 10. år i træk inviterer FOA inviterer nemlig medlemmerne til sommerens Folkemøde på Bornholm. 

Overnatning foregår på FOA-campen i Sandvig Familiecamping. FOA betaler lejen til campingpladsen. Det eneste, du skal betale, er strømmen og selv sørge for at medbringe eget telt eller campingvogn.

FOA betaler et tilskud til transporten på 400 kroner. Bor du i Jylland eller på Fyn, dækker FOA også broafgiften til Storebæltsbroen inklusiv campingvogn eller camp-let.

Ved tilmelding betaler du for morgenmadsbuffeten, der serveres hver morgen fra mandag til søndag fra klokken 7.30 til 9.30 i fællesteltet. Det koster samlet 300 kroner pr. voksen og 125 kroner for børn. 

Læs også: 7 ud af 10 FOA-medlemmer: Ja tak til fleksibel pensionsalder

 Oplev fællesskabet
Campen starter 13. juni og slutter 20. juni 2021. Det giver mulighed for at udforske den smukke klippeø, inden Folkemødet skydes i gang med et væld af aktiviteter, debatter og musik torsdag 17. juni.

Michael Hæstrup, der er ansvarlig for FOA-campen, understreger, at man under Folkemødet bestemmer over sin egen tid.

"Det er medlemmernes ferie, og vi blander os ikke i, hvad folk deltager i. Vi håber bare, at medlemmerne oplever fællesskabet i praksis og kan tage nogle af oplevelserne og erfaringer med sig hjem. Man kan altid trække sig tilbage, men man kan også møde forbundets politikere og få en snak om blandt andet arbejdsmiljø og overenskomster.”

Da folket kom til Folkemøde

Idéen med at invitere FOA-medlemmer udsprang af en følelse af, at Folkemødet til at starte med kun var for journalister, politikere og organisationer, fortæller Michael Hæstrup.

"Vi tænkte dengang, ’hvor er folket’? Ved at invitere medlemmer kom borgerne også til at indgå mere direkte i debatter. Flere FOA-medlemmer har faktisk gjort sig sine første oplevelser med at deltage i en paneldiskussion og stille et spørgsmål til politikere face to face," siger han.

FOA-camp – med eller uden Folkemøde

I 2020 blev Folkemødet aflyst på grund af coronakrisen, men 50 FOA-familier valgte alligevel at komme til Bornholm og holde sommerferie. 

”Hvis Folkemødet også bliver aflyst i 2021, regner vi med at holde fast i FOA-campen, men vi indretter os selvfølgelig efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer,” siger Michael Hæstrup. 

Der er plads til 110-125 familier på FOA-campen, og tilbuddet gælder som udgangspunkt for medlemmer, der IKKE har deltaget på Folkemødet før. Er det ikke første gang, kan du skrive dig på en venteliste.

Tilmeld dig her  med forbehold for, at pladserne normalt bliver udsolgt hurtigt, efter nyhedsbrevet er udsendt.
 

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev