Annonce

Stranden ved Sandvig Familiecamping på Bornholm

Få en næsten gratis Folkemøde-ferie på Bornholm med FOA 


Opdateret 03. november 2022

Drømmer du om en billig ferie på Bornholm med
hyggeligt samvær med andre familier, så er FOA Camping på næste års Folkemøde måske noget for dig.

Annonce

Nu er der igen mulighed for at komme med til Folkemøde på Bornholm 2023, hvor FOA stå for noget af regningen.  Claus Bech

Af Merete Nielsen
Journalist

Annonce

Som medlem af FOA har du en unik mulighed for at komme på en uges ferie med familien til en meget fordelagtig pris. For 12. år i træk inviterer FOA nemlig medlemmerne til sommerens Folkemøde på Bornholm. 
 
Overnatning foregår på FOA-campen i Sandvig Familiecamping. FOA betaler lejen til campingpladsen. Det eneste, du skal betale, er strømmen og morgenmad, og så skal du selv sørge for at medbringe eget telt eller campingvogn.
 
FOA betaler et tilskud til transporten på 300 kroner pr. familie. Bor du i Jylland eller på Fyn, dækker FOA også broafgiften til Storebæltsbroen inklusiv campingvogn eller camp-let.
 
Ved tilmelding betaler du for morgenmadsbuffeten, der serveres hver morgen fra mandag til søndag fra klokken 7.30 til 9.30 i fællesteltet. Det koster samlet 375 kroner pr. voksen og 100 kroner for børn og kan ikke fravælges.  

Læs også: 7 ud af 10 FOA-medlemmer: Ja tak til fleksibel pensionsalder

Oplev fællesskabet
Campen starter 11. juni og slutter 18. juni 2023, hvor der i løbet af ugen vil være en faglig caféaften med et aktuelt tema samt grillhygge alle aftener. Der er altså rig mulighed for at udforske den smukke klippeø, inden Folkemødet skydes i gang med et væld af aktiviteter, debatter og musik torsdag 15. juni.
 
Michael Hæstrup, der er ansvarlig for FOA-campen, understreger, at man under Folkemødet bestemmer over sin egen tid.
 
”Det er medlemmernes ferie, og vi blander os ikke i, hvad folk deltager i. Vi håber bare, at medlemmerne oplever fællesskabet i praksis og kan tage nogle af oplevelserne og erfaringer med sig hjem. Man kan altid trække sig tilbage, men man kan også møde forbundets politikere og få en snak om blandt andet arbejdsmiljø og overenskomster.”
 

Da folket kom til Folkemøde

Idéen med at invitere FOA-medlemmer udsprang af en følelse af, at Folkemødet til at starte med kun var for journalister, politikere og organisationer, fortæller Michael Hæstrup.
 
”Vi tænkte dengang, ’hvor er folket’? Ved at invitere medlemmer, kom borgerne også til at indgå mere direkte i debatterne. Flere FOA-medlemmer har faktisk gjort sig sine første oplevelser med at deltage i en paneldiskussion og stille et spørgsmål til politikere face to face,” siger han.
 
Der er plads til 110-125 familier på FOA-campen, og tilbuddet gælder for medlemmer, der IKKE har deltaget på Folkemødet med FOA før. Er det ikke første gang, kan du skrive dig på en venteliste.
 
Du kan tilmelde dig her  med forbehold for, at pladserne normalt bliver udsolgt hurtigt.
 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev