Annonce

Marie Isabell stiller op i Melodi Grand Prix

Sosu deltager i Melodi Grand Prix: DR ringede og bad mig være med


Social- og sundhedsassistent Marie Isabell Reinhold skal på lørdag være med i Dansk Melodi Grand Prix. Bookeren fra Danmarks Radio opdagede hendes videoer på Instagram og spurgte, om hun ville være med.

Annonce

Marie Isabells sang er nummer fire på lørdag og hedder 'Dancing With You in My Heart'. Jørgen True

Af Ida Østerlund
Journalist

Annonce

Normalt plejer Marie Isabell Reinhold at være iført praktisk tøj og fornuftige sko i sit job i hjemmeplejen på Amager. Men for en stund bliver de almindelige gevandter skiftet ud med glitter og stiletter, for lørdag den 23. februar stiller den 33-årige social- og sundhedsassistent op i Dansk Melodi Grand Prix 2019.

”Jeg er supernervøs. Helt vildt nervøs. Men jeg glæder mig også helt vildt,” siger hun.

Hvordan Marie Isabells optræden kom i stand, er ikke helt almindelig. Hun blev nemlig opdaget på Instagram, hvor hun lægger sangvideoer op.

”Ham, som rekrutterer fra DR, ringede til mig og spurgte, om jeg kunne være interesseret i at stille op,” siger hun. 

Og Marie Isabell takkede ja. Men faktisk er det ikke første gang, hun bliver spurgt, om hun vil være med. DR har før kontaktet hende. De andre gange har hun dog undladt at svare. Men denne gang føler hun sig for første gang klar til at indtage scenen foran hele Danmark. 

Modulation og ABBA-stemning

Selvom Marie Isabell har været vant til at uploade sangvideoer på Instagram, har hun faktisk ikke nogen reel sceneerfaring. Enkelte gange, da hun var yngre, optrådte hun med et band, hun spillede i.

Men på lørdag skal hun for første gang stå på en stor scene på landsdækkende fjernsyn, når hun skal synge sangen ’Dancing With You in My Heart’.  

”Sangen har alt det, jeg gerne vil have, skal tilbage i Melodi Grand Prix. Alt det gamle. Hele den her ABBA-stemning, som jeg godt kan lide,” siger hun.

Held-og-lykke-smykke fra kollegerne

Marie Isabell har båret på hemmeligheden om sin deltagelse ’alt for længe’, som hun siger, så det var rart endeligt at kunne dele den glædelige nyhed på jobbet med både kolleger og borgere. 

”Borgerne synes, det er så spændende. Så kan vi snakke om det og skabe noget glæde i stedet for kun at snakke om sygdom,” siger hun.

Hun fortæller også, at hendes kolleger har foræret hende en held-og-lykke-gave. En halskæde med en personlig inskription på.

”Den er bare fantastisk,” siger hun. 

Sangen ’Dancing With You in My Heart’ er skrevet af Greg C. Curtis, Miguel Garcia, Petrus Wessmann og John Ballard. Den bliver nummer fire ud af ti melodier. Den sang, der vinder Dansk Melodi Grand Prix 2019 på lørdag, skal repræsentere Danmark ved Eurovision i Israel til maj. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev