Annonce

En lille pige har et skilt med teksten mere i løn. Hun sidder på en mands skuldre i en større forsamling af aktivister.

Tema: OK18

Forligsmanden udskyder konflikten i 14 dage


Forligsmand Mette Christensen har udsat konflikten i to uger.

Annonce

Pladsen foran Forligsinstitutionen i København har ved hvert forhandlingsmøde været fyldt med medlemmer og ansatte fra de mange offentlige fagforbund, som har bakket deres forhandlere op undervejs. Jørgen True

Af Linda Hansen
Journalist

Annonce

Forligsmand Mette Christensen har udsendt en pressemeddelelse, hvor hun meddeler, at konflikten er udsat i to uger mere. 

"Udløber perioden uden resultat er parterne berettiget til at iværksætte strejke og lockout på femtedagen efter udløbet af 2 ugers perioden. Det vil sige, at strejke kan iværksættes fra 8. maj 2018 og lockout fra 12. maj 2018," skriver Forligsmand Mette Christensen og fortsætter:

"Hvis forhandlingerne afsluttes uden resultat inden for de 2 uger, er parterne berettiget til at iværksætte strejke og lockout på femtedagen efter, at jeg har erklæret forhandlingerne for definitivt afsluttede, jf. § 4, stk. 6, i lov om mægling i arbejdsstridigheder. I den situation kan strejke og lockout iværksættes samtidig," skriver hun.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev