Annonce

Praktikmatch efteråret 2020

Bliv journalistpraktikant på Fagbladet FOA 

Annonce

Annonce

Fagbladet FOAs redaktion: Vi glæder os til at møde vores nye journalistpraktikant.  Fotocollage: May Buhr

Praktikmatch efterår 2020: Vi glæder os allerede til at se dig til åbent hus, hvor du får mulighed for at møde os, og vi får mulighed for at møde dig. 

For os er det nemlig afgørende, at du under din praktik også får dine interesser og dine idéer i spil. Til gengæld får du sparring og hjælp til at forløse dem sammen med os i en medarbejdergruppe, der arbejder tæt sammen og elsker at have det sjovt undervejs. 

For det skal ikke kun være lærerigt at være i praktik på Fagbladet FOA. Det skal frem for alt være sjovt at gå på arbejde. 

Praktikmesse

Vi ville utrolig gerne have mødt dig fysisk til praktikmessen, men her under corona bliver det desværre umuligt. Derfor kan du logge dig på Microsoft Teams via dette link onsdag den 21. oktober klokken 10, hvor du vil få en præsentation af Fagbladet FOA og mulighed for at få svar på de spørgsmål, du har. 

Derudover holder både jeg og vores tre fremragende praktikanter telefonerne åbne fra kl. 10.30 til 16.00. 

Du kan kontakte praktikantvejleder Malin Schmidt på 31 23 55 31 og vores praktikanter Joachim Ploug Hansen (journalist) på 31 22 54 28, Anja Skov Marcussen (journalist) på 31 42 31 27 og Tobias Stidsen (foto) på 53 58 33 21.

Vi er klar over, at det måske kræver mere mod at ringe op til en person, man aldrig har mødt før end at følges med et par kammerater og være med på en lytter. Det har vi stor forståelse for, men du må ikke tøve med at ringe for at høre mere om Fagbladet FOA.  

Åbent hus

Vi regner med, at vi kan mødes fysisk til åbent hus, og det glæder vi os til. Det sker onsdag den 28. oktober klokken 10 her hos os på FOA, Staunings Plads 1-3, 1790 København V. Meld din ankomst i receptionen, så kommer vi og henter dig. 

Samtidig afholder vi åbent hus på Microsoft Teams, hvor du kan logge dig på via dette link.

Til åbent hus møder du først chefredaktør Gitte Hejberg, praktikantvejleder Malin Schmidt og journalist Ida Østerlund, der også var i praktik på Fagbladet FOA i 2018. Vi starter med en introduktion til Fagbladet FOA, hvor du desuden vil få mulighed for at stille spørgsmål. Herefter overtager vores praktikanter, som gerne svarer på yderligere spørgsmål og giver jer en lille rundtur på redaktionen. 

I forlængelse heraf vil vi gennemføre forsamtaler. Det kan ske både fysisk og virtuelt. 

Hvis du ønsker at deltage i en forsamtale, må du meget gerne tilmelde dig på masch@foa.dk, sende dit telefonnummer og oplyse om, hvorvidt du ønsker en fysisk samtale, eller om vi skal sende dig et Teams-link, så vi kan gennemføre samtalen virtuelt. 

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, må du endelig ringe til Malin på 31 23 55 31.

Om Fagbladet FOA

Forsider af Fagbladet FOA nr. 1/2020. Iben Gad/ Jørgen True/ Jan Sommer
Som journalistpraktikant på Fagbladet FOA lærer du det journalistiske håndværk, så det sidder på rygraden. Vi smider lynhurtige nyheder afsted, skriver fængende reportager og features, guider læserne i kompliceret stof, søger aktindsigter og konfronterer magthaverne. Dine historier kommer til at påvirke velfærdsdebatten. 

Alt i alt kommer du hele vejen rundt i journalistikkens univers som praktikant på Fagbladet FOA. Vi har en bred vifte af medier, så du bliver rustet til at arbejde på alle former for mediearbejdspladser.  

Her kan du læse vores stillingsopslag, når det bliver offentliggjort den 23. oktober 2020. 

Det siger tre tidligere praktikanter ...

"Jeg har været til fredagsbar på et plejehjem i Randers og fulgt en social- og sundhedsassistent på nattevagt i et fixerum på Vesterbro. Noget af det, jeg synes er fedt ved Fagbladet FOA, er, at man skriver til og om mennesker, som ikke ret tit får en stemme.
Astrid Graugaard Ingemann

"For mig varede FOA kun et halvt år. Og det var i virkeligheden slet ikke nok, for FOA er fuld af muligheder. Det er et sted, hvor du i høj grad får indflydelse på, det du skal lave, og det er et sted, hvor du får al den støtte, du har brug for og al den tillid og frihed, der skal til, for at du kan udvikle dig og lykkes."
Cecilie Uhre 

”Jeg har skrevet om alt fra stress, natarbejde og overenskomstforhandlinger til grillede biller og Melodi Grand Prix. Og jeg har prøvet alle formater af: Nyheder, guides, reportager og cases i alle slags længder både på tryk og til web. Jeg har fået lov at dykke ned i et graverprojekt.”
Ida Østerlund
 
Mød flere journalistpraktikanter i vores praktikantfolder.
 
Vi glæder os rigtigt meget til at møde DIG.

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev