Annonce

Julegave under træ Foto: colourbox

Vind lækre præmier hver dag i årets julekalendere


Opdateret 04. december 2023

Der er lækre gaver på højkant, når der dagligt trækkes nye vindere i årets julekalendere fra FOA og PlusKortet.

Annonce

Fra 1. december er der præmier på højkant for mange tusind kroner i årets julekalendere fra FOA, PlusKortet og PenSam. Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

Julen kan være en dyr omgang, men heldigvis har du som medlem af FOA mulighed for at forsøde december med flotte præmier i årets julekalendere. Find dem herunder:

FOAs egen julekalender

Igen i år er der mange fine præmier på spil i FOAs egen julekalender. Her kan du hver dag i december deltage i konkurrencen om en præmie ved at svare på et spørgsmål. Alle, der svarer rigtigt, er med i lodtrækningen om dagens gave.

I år kan du blandt andet vinde stel fra Royal Copenhagen, SACKit og Georg Jensen og mange andre lækre brands.

Med i puljen er også et ovnfast fad, en weekendtaske, plaid og puder, en dug, solcelle bordlamper, kopper, tallerkner og meget mere.

Vind med PlusKort

Er du medlem af FOA, har du mulighed for at få et gratis PlusKort.

I årets PlusKort-julekalender kan du vinde alt fra entrébilletter til forlystelsesparker, tøj, forsikringer og andre lækre oplevelser for dig og familien. Der er præmier for over 100.000 kroner på højkant.

Du deltager ved at tilmelde dig kalenderen hos Pluskort. Hver dag i december modtager du en mail med dagens låge, hvor du skal svare på et spørgsmål. Der bliver trukket lod blandt de rigtige svar om dagens præmie.

Derudover puljes alle de rigtige svar som lodder i konkurrencen om at vinde årets hovedpræmie – et gavekort på 20.000 kroner til Apollo Rejser.

For hver tilmeldte donerer PlusKort en krone til Dansk Folkehjælps Julehjælp. Julehjælpen går til de mest udsatte børnefamilier i Danmark.

Med PlusKort er der også mulighed for at finde gode rabatter hos et bredt udvalg af butikker, webshops, forlystelsesparker og meget andet, der både kan give ekstra råderum i hverdagen og på julebudgettet.

Held og lykke og glædelig december.

Opdateret med nye julekalendere

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev