Annonce

Du kan spare op til 5.000 kr om året med dit gratis LO Plus-kort.

Så let får du rabat på dine julegaver med FOA


Som FOA-medlem kan du spare mange penge med dit gratis LO Plus-kort. Se her, hvor let du kommer i gang.

Annonce

Du kan helt gratis og meget let spare store penge med LO Plus-kortet. Skærmbillede fra loplus.dk

Af Anders Ejbye-Ernst
Journalist

Annonce

Julen varer længe, koster mange penge. Sådan slutter den klassiske julesang ‘Højt fra træets grønne top’.
 
Men hvis du er medlem af FOA, så behøves højtiden ikke at blive helt så dyr, som den plejer. Som FOA-medlem har du automatisk adgang til et gratis LO Plus kort, der giver rabat i mere end 1.300 butikker landet over.
 
“Du kan spare rigtigt mange penge med kortet, hvis man bruger det løbende i sit forbrug. Du kan nemlig få rabatter på alt lige fra tøj, underholdning, elektronik og rejser,” siger Pia Harbo, der er marketingansvarlig hos FOA.
 
Hun fortæller, at man med fordel kan hente medlemskortet til sin mobil med LO Plus App’en, som man kan hente i App-store.
 
“I julen er der flere gode specialtilbud. Du kan løbende holde dig orienteret om, hvor du kan finde dem i dit nærområde med LO Plus App'en," siger Pia Harbo.
 

Sådan fungerer det

En familie kan spare omkring 5.000 kroner om året med kortet, ifølge LO Plus. Og det er meget enkelt at bruge, fortæller Pia Harbo.
 
“Kortet er let at bruge. Du skal bare have det i din pung eller på mobilen, og så får man kontant rabat med det samme, som bliver fratrukket det, du køber,” siger hun.
 
Ud over at spare penge med LO Plus, kan du også vinde lækre gaver med FOAs julekalender på nettet, som er gratis at deltage i. 
 
Derudover kan du også gratis tilmelde dig LO Plus Julekalenderen, hvor du ligeledes kan vinde gaver for tusindvis af kroner. Hovedpræmien i LO Plus julekalenderen er et rejsegavekort på 20.000 kroner til FolkeFerie.dk - sidste år blev hovedpræmien vundet af et FOA-medlem.
 

Her sparer du penge med LO Plus kortet

* Køber du et gavekort til H&M, Magasin, Elgiganten, biografturen eller Jensens Bøfhus, får du mellem 2,5-10 procent rabat, hvis du bruger Gavekort Plus, som alle FOA medlemmer har gratis adgang til. 
  
* Mangler du værktøj eller haveudstyr udstyr til inde og ude gives seks procent på alle varer i Silvan – også selvom de i forvejen er nedsat. Læs mere om rabatten hos byggemarkedet her.
 
* Du kan også få op til 20 procent rabat på produkter fra Apple og B&O på humac.dk/loplus. Læs mere om dette tilbud her.
 
* Der er også 11 procent rabat på lamper hos Lampemesteren.dk og Lampekongen.dk, og der er 10 procent på produkter fra Royal Copenhagen, Georg Jensen m.m. i Innshop. Du kan også få ni procent på blandt andet Hay produkter hos Moods.dk. Du kan læse meget mere om alle LO Plus-rabatterne her
 

Værd at vide om LO Plus

* LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, der er blevet til i samarbejdet mellem en række af LO's fagforeninger.
* I dag har LO Plus cirka 800.000 medlemmer, der har mulighed for at anvende de fordele, som er tilknyttet deres medlemskort til fagforeningen.
* LO Plus medlemskortet fås i en mobiludgave som App, der gør det endnu lettere at få rabat.
* Medlemmer kan få rabat cirka 1.300 forskellige steder i Danmark.
* Man kan tilmelde sig LO Plus’ nyhedsbrev, som kommer cirka hver uge med mange gode tilbud.
 * Du kan læse meget mere om LO Plus her.
Kilde: www.loplus.dk.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev