Annonce

Billed af iPad Air 2

Konkurrence: Så let vinder du en iPad


Når du retter dine gamle oplysninger på FOA.dk, deltager du automatisk i konkurrencen om en iPad. Læs her, hvordan du gør.

Annonce

Hvis du retter dine oplysninger på FOA.dk, kan du vinde en iPad Air 2. FOA.dk

Af Anders Ejbye-Ernst
Journalist

Annonce

Sammen med et medlemskab i FOA følger der flere fordele, blandt andet får du de nyeste opdateringer om løn, arbejdsforhold og den faglige udvikling inden for dit fag. Desuden får du som FOA-medlem flere kontante rabatter i butikker og ferieparker.

FOA vil meget gerne fortælle dig om alle de løbende medlemsfordele, du får ud af dit medlemskab. For at det kan lade sig gøre, kræver det dog, at vi har dine kontaktoplysninger.
 
I øjeblikket er der en ekstra fordel ved at få styr på dine medlemsoplysninger: Får du rettet – eller tjekket – dit gamle mobilnummer og e-mailadresse, deltager du i en konkurrence om en iPad Air 2.

Sådan deltager du i konkurrencen

Klik på linket (kræver log ind med Nem ID) for at komme ind til siden med dine oplysninger. 

Når du har tjekket dine data og evt. har opdateret, trykker du ”Afslut”. Du skal også trykke ”Afslut”, selvom du ingen rettelser har.

Retter du dine oplysninger, bliver de krypteret. Dvs. at dine data er beskyttet, så uvedkommende ikke kan se dem. Data sendes direkte til din lokale FOA-afdeling.
 

Præmierne

Konkurrencen kører fra den 5. december 2016 til 6. februar 2017. Vi trækker lod om to iPad Air 2 til en værdi af ca. 5.000 kr. pr. stk.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. FOA har betalt skatten af gevinsten.

Vinderne får direkte besked. Præmierne bliver sendt til vindernes postadresse.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev