Annonce

FOA-opslag facebook

Åh nej! Det var pinligt...


FOA’ere deler søde og sjove brølere på Facebook. Læs et udpluk her.

Annonce

Vi bad medlemmerne dele pinlige historier på Facebook. Der er stadig rig mulighed for at bidrage med søde og spøjse fortællinger fra arbejdslivet. Følg linket nederst i artiklen. FOAs Facebookside

Af Rasmus Handberg
Journalist

Annonce

"... Bleen af i et snuptag, op i luften fløj lorten, greb den i flugten og lod den dumpe i toilettet. Gloede bagefter noget perpleks på hånden"

Ovenstående beretning er blot en af flere, som er delt på FOAs Facebookside, efter vi her i vinterkulden opfordrede medlemmerne til at dele søde, spøjse eller sjove brølere fra arbejdslivet. Det kom der flere historier ud af, som vi alle kan lune os på med et smil på læben.

Skulle skifte et barn, kiggede lige i bleen først. Det var kun en tissetår, så barnet blev skiftet stående. Bleen af i et snuptag, op i luften fløj lorten, greb den i flugten og lod den dumpe i toilettet. Gloede bagefter helt perpleks på hånden.

Facebookkommentar, 18.02.16
Historien om den flygtende babylort er - for at sige det, som det er - skideskæg. Men den er ikke den eneste. En anden lavede for eksempel rod i bestillingen af bagekarfofler, da ungerne i SFO'en skulle have eftermiddagsmad. De måtte dele én kartoffel.

Og så er latinske betegnelser jo heller ikke nemme at hitte ud af. Det betød, at Margaret Relund Saemala kom noget på afveje, da hun ringede til terapeuten og fortalte, at en dame var ved at få decubitus på scrotum. Det betyder åbenbart tryksår på pungen...

Som når man gerne vil bruge fremmedord, men ikke har styr på dem... Som nyuddannet ringede jeg ned til terapeuten og sagde, at jeg havde en dame, som var ved at få decubitus på scrotum (pungen)... Skulle have sagt sacrum (korsbenet)

Facebookkommentar, 18.02.16
Der er fortsat plads til mange flere finurlige og skønne fortællinger fra arbejdslivet i Facebook-tråden. Hvis du har en historie, der får smilet frem, så tøv ikke med at dele den med alle os andre.

Se et udpluk af de pinlige historier fra Facebook herunder.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev