Annonce

Gasstation. Bil for fyldt benzin på

Sparetid: Her kan du få rabat som FOA medlem


Vi går snart en kold og dyr tid i møde, når lønningerne ikke følger de mange prisstigninger, som i særdeleshed rammer elpriserne. Fagbladet FOA har fundet nogle rabatter, som du som medlem af FOA kan drage nytte af.

Annonce

Alt stiger lige nu. Men der er hjælp at hente. Du kan blandt andet spare penge på at tanke, hvis du gør brug af de rabatter, du får gennem PlusKort og Forbrugsforeningen.  Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

Artiklen er gammel, og nogle af rabatterne gælder derfor ikke længere.

Forbrugerpriserne er fra august sidste år til august i år steget med 8,9 procent, hvorfor det kan være en udfordring for mange at få køb af helt basale og nødvendige køb til at passe ind i budgettet.

Derfor har Fagbladet FOA været på tilbudsjagt. Find dem herunder: 

Rabat på bilen

Mange FOA-medlemmer er afhængige af deres bil. Derfor kan blandt andet en lavere benzinpris være altafgørende for, at man kan komme på arbejde eller ud på ærinder. 

Med PlusKort kan du både få rabat på service, vejhjælp og ovenstående. Du kan nemlig få et PlusKort Shell Card, hvor du kan tanke din bil op både hos Shell, Q8 og F24 og spare 20 øre for hver liter almindelig benzin og diesel og 25 øre på V-Power samt Go Easy Extra benzin og diesel.

Hos Forbrugsforeningen kan du på samme vis spare 1,5 procent på dine optankninger og 10 procent på bilvask hos Uno-X og Bonus Automaterne.

Hvis uheldet er ude, er det godt at have vejhjælp. Du kan derfor få 10 procent på Falck Vejhjælp gennem dit PlusKort-abonnement

Har bilen brug for et tjek, kan du også spare penge ved at smutte forbi en af Super Dæk Services 63 butikker landet over, da de tilbyder 10 procent på deres service. 

Rabat i indkøbskurven

Der skal også være råd til at købe ind for. 

Inde på Forbrugsforeningens hjemmeside kan du både spare penge hos bagere, slagtere, helsekostforretninger, almindelige supermarkeder og meget andet. 

Meny tilbyder for eksempel 2 procent rabat i 27 af deres butikker, Østerlandsk Thehus 10 procent i deres butikker og på deres hjemmeside, og Mad Med Mere i deres butikker i Aalborg og Rødovre. 

Du kan selv dykke ned i den lange liste, hvis du er nysgerrig på de andre rabatter, der er at hente. 

På PlusKort kan du som noget nyt spare 15 procent på Kystfisken, så du kan få frisk fisk leveret lige til hoveddøren. 

Du kan også få 10 procent rabat på ApoPro.dk, når du skal købe apoteksvarer. 

Eksploderende elpriser

Det er især de stigende elpriser, der har skabt megen debat i medierne samt blandt FOAs medlemmer, der kan mærke det på egen pengepung. 
 

Hvid du er én af dem, kan du med fordel kigge forbi Forbrugsforeningen, hvor du kan få rabat på fyringsolie igennem YX. Det gælder også hos DCC Energi, som giver 5 procent bonus på naturgas

PlusKort har også rabatter på elaftaler hos Modstrøm. Her kan du spare 10 procent. Hvis du gerne vil gå over til solcelleanlæg, kan du med PlusKort få op til 5.000 kroners rabat. 

Til dig med en pelset ven

Det er også blevet dyrere at have kæledyr. Du kan derfor få glæde af at give din firbenede ven noget lækker foder eller noget nyt legetøj fra Dyreverdenen med 9 procent rabat eller i en af Bonnie Dyrecenters 13 butikker med 5 procent rabat

Hvis du vil forkæle dit kæledyr lidt ekstra, kan du spare 15 procent på OLIVERS, som gør sig i naturlige produkter.

Der er også penge at spare, hvis der er behov for at svinge forbi en dyreklinik. Her er der en aftale hos Forbrugsforeningen, at du kan få 9 procents rabat hos Evidensia, som har klinikker over hele Sjælland.

Hvordan kan jeg få rabatten?

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen.
 
Som medlem af FOA kan du blive medlem af Forbrugsforeningen, der giver dig bonus mere end 4.000 steder i landet. Første år er gratis, herefter koster det 132 kroner om året.
 
Der er masser af andre gode rabatter at finde inde på PlusKort og Forbrugsforeningens hjemmesider, så du kan selv gå på jagt i deres store tilbudskataloger.
+

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev