Annonce

Mona Striib til OK24 underskrivning

Tema: OK24

Få styr på OK24: Nu kan du stille Mona Striib spørgsmål


FOA har arrangeret en række webinarer, hvor du får mulighed for at blive klog på overenskomstresultaterne, før der afholdes urafstemning om dem.

Annonce

Har du spørgsmål til FOAs formand Mona Striib? Så har du nu muligheden for at stille dem, når FOA inviterer til webinarer i marts måned. Rasmus Hargaard Breum

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

For at sikre, at både dig og dine kolleger er bedst rustet til at afgive jeres stemme under urafstemningen, arrangerer FOA tre webinarer for medlemmer og tillidsvalgte, hvor overenskomstresultaterne vil blive præsenteret.

Under disse webinarer vil forbundsformand Mona Striib fremvise resultaterne, og deltagerne får også mulighed for at stille spørgsmål til både formanden og formændene for de fire sektorer.
 
Selvom forhandlingerne endnu ikke er afsluttet, forventes det, at de tre webinarer vil blive afholdt på følgende datoer:

  • 14. marts klokken 17 – 19
  • 18. marts klokken 8.30 - 10.30
  • 18. marts klokken 18  20
  • 19. marts klokken 17  19

Så sæt allerede kryds i kalenderen nu.

Hvordan deltager jeg?

Hvis du er interesseret i at deltage i et webinar, kan du tilgå det gennem Zoom. Tilmelding er ikke nødvendig – du kan blot logge på den ønskede dag via OK24-temasiden på foa.dk.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev