Annonce

Portræt af ansvarshavende chefredaktør, Klaus Lange

Debat 

Leder: Hvad vil du læse om i dit fagblad?


Er du mest til faglige nyheder, tips til din privatøkonomi eller noget tredje? Send Fagbladet FOAs nye chefredaktør en SMS med dine ønsker til historier, vi bør bringe. 

Annonce

”Jeg lover at gøre mig umage. Især med at skabe et fagblad, som er din dyrebare tid værd.” Rasmus Hargaard Breum

Af Klaus Lange
Chefredaktør

Annonce

Hvis du kunne bestemme, hvad handlede dit fagblad så om?

Og hvis jeg gav dig mit mobilnummer, ville du så gide at sende en sms til mig om det? Er det den faglige historie, du går efter? Eller åbnede du fagbladet for at læse om ham den kendte på forsiden? Måske er du typen, der jagter et godt tip til en slunken privatøkonomi? Eller er det noget andet, der kan få dig til at læse Fagbladet FOA?

Jeg spørger, fordi jeg er den nye chefredaktør på Fagbladet FOA. Og når man er ny i jobbet, har man lov til at stille nysgerrige spørgsmål. Ikke sandt?

Pænt goddag, for øvrigt. Jeg lover at gøre mig umage. Især med at skabe et fagblad, som er din dyrebare tid værd.

Jeg vil gerne høre, hvad du tænker om vores journalistik. Rammer vi dig med vores historier? Eller rammer vi bare ved siden af? Det sidste ville være trist. For jeg kan love dig, at der bliver knoklet blandt journalister, fotografer og grafikere for at give dig en fed oplevelse.

Det trykte fagblad er kun en lille del af den journalistik, du har adgang til. Husk at læse her på Fagbladetfoa.dk, hvor vi altid har nye historier om dit fag og arbejdsliv.

Og hvis du kan lide at lytte, har vi også en ny podcast. Psykolog Dorthe Birkmose, som er med, er værd at bruge tid på, hvis du arbejder i velfærdssektoren.

I det nyeste nummer får du også overblik over forhandlingerne om de nye overenskomster på det offentlige område. Hvis du har lyst, kan du på mobilen quizze om de ord og begreber, der altid svirrer i luften, når kampen for bedre løn og arbejdsvilkår er i gang. Der er gavekort på spil.

Og når du alligevel har mobilen fremme, vil du så ikke sende den der sms, jeg nævnte? Fortæl, hvad der får dig til at læse dit fagblad. Mit nummer er 31 61 27 87.

Lederen er bragt i det trykte Fagbladet FOA.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev