Annonce

færdigt arbejde podcast logo med høretelefoner

’Færdigt Arbejde’ – Fagbladet FOAs podcast om velfærd

Nu kan du også lytte til Fagbladet FOA


Fagbladet FOA søsætter podcastserie ’Færdigt Arbejde’ med masser af vitaminer til dit fag og dit arbejdsliv.

Annonce

I ’Færdigt Arbejde’ – Fagbladet FOAs podcastserie – får du blandt andet indblik i spændende tendenser og ny faglig viden. Som et fast element i hvert afsnit får du en huskeliste med gode råd. Grafisk Team, FOA Kommunikation

Af Gitte Hejberg
Journalist

Annonce

Fagbladet FOA lancerer podcastserie ’Færdigt Arbejde’. De første to afsnit kan du allerede lytte til nu. De handler om henholdsvis lokalløn og brancheskift. Kommende afsnit kommer til at stille skarpt på blandt andet små selvstyrende teams, voldsforebyggelse og børns søvn.
 
 
Ambitionen er, at alle FOA-medlemmer oplever, at de kan blive fagligt inspirerede og motiverede af podcasten – også selvom de enkelte afsnit kan opleves som mere relevante for nogle faggrupper end for andre. Der vil også løbende være emner med en bred appel – eksempelvis afsnittet om at få fingre i flere lokallønskroner.
 
I podcasten medvirker både FOA-medlemmer, eksperter og talspersoner. Værten er den erfarne journalist Julie Bundgaard, som er en kendt radiostemme fra DR P4 og tidligere også fra P3.
 

Læs også: Fagbladet FOA-podcast: Kend og stå på dine rettigheder til lokalløn

I hvert afsnit af ’Færdigt Arbejde’ får du indblik i spændende tendenser og ny viden – og input til, hvordan du bedst arbejder med emnet i praksis. Som et fast element sammensætter vi hver gang en huskeliste med gode råd.
 
Hvert afsnit varer 20-25-minutter, og der udkommer et nyt afsnit hver 14. dag.
 

Sjovere opvask

Mange danskere har opdaget, at støvsugningen eller opvasken klares noget hurtigere med en god podcast i ørerne. Og en del har gjort podcasten til en fast rejsemakker, når de kører til og fra arbejde.
 
Har du ikke den store erfaring med podcasts, så fortvivl ikke. Du kan se mere i faktaboksen nedenfor. Et godt råd er at abonnere, så bliver du automatisk tippet, så snart der kommer et nyt afsnit.
 

Lyt til disse afsnit af ’Færdigt Arbejde’

Lokalløn

Bliv klogere på, hvad lokalløn er og få gode råd til, hvad du selv kan gøre for at få del i puljen. (Det kræver, at du har sagt ja til funktionelle cookies).

Brancheskift

Hør, hvordan brancheskiftere kan være en del af løsningen på udfordringerne med at rekruttere til ældreplejen. (Det kræver, at du har sagt ja til funktionelle cookies).

Sådan virker podcasten

En podcast er en radioudsendelse, du kan høre, når du har lyst. Du kan lytte til podcast på mobiltelefonen, på en tablet eller på computeren.

Har du en iPhone, kan du typisk finde appen ’Podcasts’, som er installeret fra start. Her skal du blot søge på ’Færdigt Arbejde’. Så kommer alle afsnit frem, med det nyeste øverst.

Hvis du har en Android-mobiltelefon, kan du for eksempel hente appen ’Podimo’ eller ’Spotify’.

Hvis du trykker på ’følg’ eller ’abonnér’ i podcast-afspilleren, får du en besked, hver gang der er et nyt afsnit.

Lyt til afsnittet – eller tidligere episoder – på alle gængse podcastplatforme, f.eks.:

Apple Podcast

Spotify

Google Podcast

Spreaker

+

Ris og ros

Har du ris og ros til podcasten, hører vi gerne om det – og idéer til nye emner er også meget velkomne. Skriv gerne til redaktionen@foa.dk.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev