Annonce

En dansk strand med sommerhuse

Spar penge på disse oplevelser i vinterferien

Vinterferien står for døren, og der masser af inspiration og rabatter at hente med PlusKort, som du har via dit medlemskab af FOA.

Annonce

Der er 10 procent rabat på feriehuse med PlusKort. Du kan også få rabat på brændstof til både bil, hjerne og mave. Colourbox

Af Signe Højgaard
Journalist

Annonce

Få mere ud af dit medlemskab af FOA og spar penge på oplevelserne i vinterferien. Der er rabat på både billeje, benzin, sommerhuse, underholdning, tøj, mad og drikke med dit PlusKort, som du har adgang til som medlem af FOA. 

Fagbladet FOA har i samarbejde med PlusKort samlet et par af de bedste rabatter til vinterferien. Du kan få det totale overblik på PlusKort.dk, og se rabatter i nærheden af dig, hvis du downloader PlusKort app’en.
 

Sommerhus getaway med rabat

Gennem NOVASOL eller Dancenter får du med dit PlusKort 10 procent rabat på sommerhusleje. Der er 15 procent rabat på billeje gennem HERTZ eller AVIS. Hvis du ikke selv har bil, er der gode muligheder for at komme afsted med familien alligevel til fjerne afkroge af landet. Husk, at du også kan få rabat på benzinen, hvis du tanker med et PlusKort Shell Card, som er gratis at bestille med PlusKort. 
 
Hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra, når I er i sommerhus, er der mulighed for at leje et udendørs og opvarmet vildtmarksbad med 15 procent rabat
  

Spar penge på underholdningen

Hvad enten du tager i sommerhus eller holder ferien hjemme, så er der penge at spare på både lydbøger og film. 
 
Du kan få 20 procent i rabat på Saxo Premium, og du kan således nøjes med at betale 95,20 kr. pr. måned mod normalprisen på 119 kroner pr. måned. Rabatten giver gratis fragt af papirbøger og fri adgang til lydbøger på Saxo.com. Du kan også vælge tjenesten Mofibo, hvor der er 23 procent i rabat på lydbøger og underholdning til både voksne og børn.
 
I uge seks, syv og otte får du ekstra rabat hos filmtjenesten Blockbuster.dk, når du betaler med dit PlusGuldkort. Rabatten fremgår, når du har verificeret dig og er oveni i din normale PlusKort rabat på op til 23 procent, når du køber klippekort for 75 kr. til to film på Blockbuster.dk. 
 
Der er også en særligt god pris på at streame TV via Allente med PlusKort. 
 
Rabat på tøj
Uanset, hvor i tilbringer vinterferien, er der også rabatter at hente på tøj, mad og drikke. Du kan få rabat på gavekort til Zalando. Og der er 15-30 procent rabat hos Adidas via dit PlusKort. Er du mere til Reebok, er der rabatter på 25-30 procent. Hvis I skal ud at vandre i vinterferien, er det værd at vide, at der er rabat på vandreudstyr fra Friluftsland på ni procent. 
 
Sluk tørsten og stil sulten med rabat
Vinterferien kan være en god anledning til at prøve noget nyt af. Der er rabat på måltidskasser fra HelloFresh på 35 procent med PlusKort. Du kan vælge at nyde måltidet med en god flaske vin fra Skjold Burne eller en alkoholfri drink fra ISH Spirits. Begge giver 10 procent rabat med PlusKort. 
  

Tag på storbyferie i København med rabatter

Er du mere til luksus og storby end sommerhus og hygge? Så er der gode rabatter at hente på en ferie i hovedstaden. På Arp-Hansens hoteller er der 9 procent rabat. Det er hoteller som for eksempel Tivoli Hotel, 71 Nyhavn Hotel, The Square og mange flere. 
 
Du kan også vælge et bo lidt billigere med et ophold på Zleep Hotels, som giver 10 procent i rabat med PlusKort. 

Når du er i København, er der nedslag i prisen på underholdningen med 'Solve A Mystery', der giver 25 procent i rabat. Med 'Solve a Mystery' skal I løse en mordgåde, der bygger på virkelige hændelser. 
 
Der er også mulighed for at lege en flydende sauna fra 'Sauna by GoBoat' midt i Københavns Kanal med udsigt til Christiansborg med en rabat på 700 kroner. Når sulten melder sig, er der fem procent rabat på en lang række restauranter med Early Bird. Rabatten er oveni prisnedslaget på 1/3, som EarlyBird giver adgang til. 
 
Hvis børnenes højeste ønske er en tur i Københavns Zoo, er det også værd at kigge på rabatterne med PlusKort. Der er også rabat til voksne og seniorer, som drømmer om at se en panda, elefant, kanin, ko eller Isbjørn.
 
Se flere rabatter og nærmere vilkår på PlusKort.dk eller via app’en PlusKort
 
Flere muligheder for at spare
Har du brug for mere inspiration til oplevelser i København i vinterferien, så har Københavns Kommune en masse aktiviteter i vinterferien. Mange af dem er gratis. 
 
Der er for eksempel både gratis bolsjeværksted på Vesterbro Bibliotek og gratis danseundervisning for børn i Dansekapellet i Nordvest. 
 
Som medlem af FOA kan du også få et medlemskab af Forbrugsforeningen, hvor det første års medlemskab er gratis. Her kan du optjene bonus på oplevelser, indkøb, og ferieophold. Der er gode medlemspriser på ferieboliger og 17 procent ekstra bonus oven i hatten. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev