Annonce

PlusKort i påsken

Her kan du spare penge i Påsken: Brug dit PlusKort under coronakrisen

Som FOA-medlem kan du spare penge på blandt andet ugeblade og iPads, når nu du alligevel skal holde dig hjemme i påskedagene. Se hvad du ellers kan få rabat på her.

Annonce

Du kan blandt andet bruge dit Pluskort til at få rabatter på bøger, ugeblade, legetøj og mobilabonnementer. PlusKort

Af Joachim Ploug Hansen
Journalist

Annonce

Påsken bliver ikke, som den plejer. I stedet for at bruge ferien og helligdagene på påskefrokoster og oplevelser ude i forårssolen, er vi blevet opfordret til at blive hjemme.

Derfor får du her en række bud på, hvad du så kan hygge dig med i påskedagene. Alt sammen med rabatter via dit PlusKort.

Rabat på læsestof

PlusKort har indgået aftaler med en række online-platforme, der giver dig mulighed for at få rabat på ugeblade, magasiner, e-bøger og lydbøger.

Ved at bruge dit PlusKort hos Aller, kan du få leveret ugeblade og magasiner, som for eksempel SØNDAG, femina, Mad & Bolig, IN og BILLED-BLADET. Hvis du gerne vil læse dine ugeblade og magasiner online, kan du bestille et Pling-abonnement med 20 procent rabat.

Hos Mofibo kan du få 23 procent rabat på dit abonnement. Her kan du vælge imellem mere end 150.000 e- og lydbøger.

Læs også: Birthe faldt over en wire til et juletræ: Nu får hun millionerstatning

Tusindvis af e- og lydbøger kan du også finde hos Saxo Premium. Med PlusKort får du 20 procent rabat og tilmed en 30 dages gratis prøveperiode. Saxo Premium giver dig også mulighed for at få rabat og fri fragt, når du handler bøger på saxo.com.

Hvis du har små børn derhjemme, ville det måske være en god idé at tegne et abonnement hos Fairytell med 17 procent rabat. Her er det muligt at læse og lytte til bøger for børn i alderen 0-10 år.

Online shopping og fri taletid

Hvis du har lyst til at forkæle dine børn yderligere i påsken, kan du få 12 procent rabat hos Abeungen.dk. De har legetøj til børn i alderen 0-8 år fra alle mærker som bObles, Teddykompagniet, KREA og Lamaza.

Læs også: FOA JobMatch: Nyuddannet sosu-hjælper fik job efter fire dage

Med dit PlusKort kan du også få rabat på et mobilabonnement fra OiSTER. Når nu vi ikke må samles om en god påskefrokost, lyder ubegrænset taletid ikke som en helt dårlig idé. Derudover tilbyder de også masser af data til surf, film og musik. Følg vejledningen og indtast CPR-nummer.

Automatisk medlem

Læs også: Så hurtigt fik Trine job med ny FOA-ordning

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen.

Ellers fungerer dit fysiske FOA-medlemskort også som PlusKort.

Hvis du får problemer med med PlusKort-tilbuddene, kan du altid kontakte PlusKorts kundeservice på 7010 2060.

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev