Annonce

Portrætbillede af Gitte Hejberg

Debat 

Leder: Et nyt, nyttigt og delbart fagblad


Fagbladet FOA er blevet forbedret både indholdsmæssigt og visuelt. Der er skruet op for den konstruktive journalistik, de stærke fotos og de friske farver.

Annonce

Vi vil gerne gøre os fortjent til at udkomme på tryk og til at komme ind i læsernes hjem, skriver ansv. chefredaktør Gitte Hejberg. Malte Kristiansen

Af Gitte Hejberg
Journalist

Annonce

Så er det nye Fagbladet FOA landet i din postkasse. Siden du så bladet sidst, har vi haft travlt med at skrue og stramme og lave forbedringer. Resultatet er blandt andet blevet en klart prioriteret forside med mindre tekst og stærke medlemsportrætter.

Ambitionen er, at bladet overlever turen fra postkassen til din stue – hver gang. Men vi vil mere end det.

Vi har lyttet til alle de FOA-medlemmer, som i en læserundersøgelse sidste år sagde, at de holder af konstruktive, kloge og inspirerende fagbladsartikler. Artikler som man kan have i baghovedet – og i baghånden – i mødet med borgerne, kollegerne og cheferne. Artikler med nytteværdi. Som man reelt kan bruge til noget, og som man har lyst til at dele med kollegerne.

Derfor håber jeg, at fagbladet også får lov til at komme med ind i din hyggelige lænestol – eller måske med på arbejde eller ferie.

Som et eksempel på en inspirerende og konstruktiv historie vil jeg denne gang fremhæve vores ottesiders tema om ansatte med brugererfaringer. Mennesker som har kæmpet med for eksempel angst og selvmordsforsøg, men som har arbejdet sig op igen, og som i dag kan bruge deres erfaringer fagligt i mødet med udsatte borgere – og ydermere kan styrke arbejdsmiljøet. Det kan man ikke andet end have respekt for.

Vi vil gerne gøre os fortjent til at udkomme på tryk og til at komme ind i dit hjem. Har du ros, ris eller idéer til dit nye fagblad, så hører vi hjertens gerne fra dig.

Skriv til redaktionen@foa.dk.

Lederen er bragt i den trykte udgave af Fagbladet FOA.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev