Annonce

Debat 

Klumme: Vi kan bidrage til bedre velfærd


Regeringens og sektorens mål går hånd i hånd, skriver nyvalgt sektorformand Kim Henriksen.

Annonce

Vi vil sætte øget fokus på medlemmernes vigtige bidrag til velfærden, skriver sektorformand Kim Henriksen. Malte Kristiansen

Af Kim Henriksen
Sektorformand

Annonce

Som ny formand for Pædagogisk Sektor glæder jeg mig til at arbejde for at nå de mål, vi har sat for sektorens arbejde frem til næste kongres. Og så ser jeg frem til at bidrage til den nye regerings mål om, at Danmarks skal være verdens bedste land at være barn i og et bedre land at være borger i, når tilværelsen er særligt udfordrende.

I Pædagogisk Sektor vil vi sætte øget fokus på medlemmernes vigtige bidrag til velfærden på børneområdet, skoleområdet og det specialiserede handicapområde. Vi vil arbejde for en øget respekt om alle medlemmers arbejde, uddannelses- og arbejdsvilkår samt placering på det fremtidige arbejdsmarked. 

Læs også: Genåbning af dagtilbud: Nogle vil få brug for mere tid

Regeringens og sektorens mål går hånd i hånd. Og vi har derfor gode muligheder for at arbejde med sektorens mål. Og det ser vi frem til. Få dage efter at være blevet valgt som formand for Pædagogisk Sektor deltog jeg i et møde på invitation fra børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, hvor også KL, BUPL, BKF, DLO og FOLA deltog. Mange gode bidrag til, hvordan vi skaber bedre kvalitet i dagtilbuddene, kom på bordet.

Jeg var særligt glad for, at ministeren blandt andet slog et slag for, at der skal ansættes flere pædagogiske assistenter. Det var en god start på mit nye arbejde.

Jeg ser frem til at mødes med alle jer, og jeg glæder mig til, at vi sammen skal udvikle velfærden indenfor vores vigtige områder.

Klummen er bragt i den trykte udgave af Fagbladet FOA.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev