Annonce

Pædagogmedhjælper Jafar Nagar

Pædagogmedhjælper: Nu går jeg efter drømmen


Efter en opsigelse brugte Jafar Nagar FOA JobMatch til at komme i arbejde igen.

Annonce

Jafar Nagar oplevede FOA JobMatch som en nem og overskuelig måde at komme ud på arbejdsmarkedet igen efter ledighed. Jørgen True

Af Sophie Holland
Journalist

Annonce

Det var en hård omgang for pædagogmedhjælper Jafar Nagar, da hans vikariat på et dagtilbud for autister udløb i 2016. Han brændte for jobbet, og nu skulle han finde et nyt.

Læs også: Få hjælp til jobsøgningen: FOA matcher ledige med job

Da Jafar Nagar havde gået ledig i fem måneder, opfordrede hans sagsbehandler i jobcentret ham til at melde sig til FOA JobMatch, der er en landsdækkende jobformidling mellem medlemmer af FOA og arbejdsgiverne. Det gav pote.

Allerede efter en måned fik han sit første job som pædagogmedhjælper i en vuggestue, og da kontrakten udløb, fik han efterfølgende et kort vikariat i en børnehave – også gennem  FOA JobMatch.

Jeg er god til at sælge mig selv, når jeg endelig er til samtale, men det er svært at nå dertil via opslåede jobs, fordi de tit søger nogle, der er uddannede,” siger han.

Fulgte sin mavefornemmelse

Jobbet i børnehaven blev forlænget en måned, og Jafar Nagar var glad for at være der. Men i september 2018 fik han et opkald fra specialskolen Geelsgårdskolen i Virum, hvor han tidligere havde søgt en stilling, som han ikke fik.

Læs også: Fyret på dagpenge: Jeg havde ikke råd til mad

Nu ville skolen have ham til at starte, og det betød, at Jafar Nagar igen fik muligheden for at arbejde med autister. Han kunne mærke, at han måtte følge sin mavefornemmelse og sige ja til jobbet.

”Der har været mange forandringer i min jobsituation på kort tid, men nu har jeg en kontrakt på seks måneder med mulighed for fastansættelse,” siger Jafar Nagar.

Han er sikker på, at FOA JobMatch har været et skridt i den rigtige retning på vejen mod drømmejobbet.

”Det er bedre at arbejde og få noget erfaring, end at sidde derhjemme. Og så er det altid nemmere at få et nyt arbejde, når man har et i forvejen,” siger han.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev