Annonce

KL's topforhandler på scenen foran Forligsinstitutionen foto: Joachim Rode

Tema: OK18

Arbejdsgivernes topforhandler hyldede demonstranter foran Forligsen


Efter at forliget på det kommunale område var en realitet, holdt KL’s chefforhandler en tale til demonstranterne foran Forligsinstitutionen.

Annonce

Chefforhandler fra Kommunernes Landsforening, Michael Ziegler, blev klappet på scenen af demonstranterne foran Forligsinstitutionen, da en aftale var i hus. Herfra holdt han en tale, om at demonstranternes fremmøde også glædede ham, selvom han er arbejdsgiver. Joachim Rode

Af Mette Boysen
Nyhedsredaktør

Annonce

Med forventning om at et forlig ville lande på det kommunale område, blev der i al hast bygget en lille scene foran Forligsinstitutionen fredag morgen. 

Og da forliget blev en realitet, og indholdet var blevet udlagt for pressen, kom forhandlerne ud til demonstranterne og de fremmødte foran Forligsinstitutionen. 

Læs også: Forlig i kommunerne på plads

Fra scenen gav chefforhandler på det kommunale område Anders Bondo Christensen en tale. 

Stolt af at være dansker

Derefter blev også Michael Ziegler, KL’s chefforhandler, klappet på scenen, hvor han tog mikrofonen og holdt en tale for demonstranterne:

Læs også: Knald eller fald: Massiv opbakning foran Forligsen

“Nu har vi hørt, hvad det har betydet for lønmodtagernes side, at I har været her. Men jeg vil bare sige, at også for arbejdsgiverne har det helt igennem været en fornøjelse at komme og hilse på jer hver dag,” sagde Michael Ziegler og fortsatte:

“Det har gjort mig pavestolt af at være dansker. Prøv at forestille jer at tage til et andet land, hvor der er en stor konflikt på vej. Og prøv at forestil jer, at politikere kunne gå gennem mængden af aktive og give en krammer og et knus. Det ville ikke kunne lade sig gøre. Men det, vi har oplevet som arbejdsgivere, er en helt fantastisk velvilje,” sagde Michael Ziegler fra scenen. 

Han tilføjede, at han endda ville komme til at savne demonstranterne, men ikke selve Forligsinstitutionen.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev