Annonce

Æggejagt på naturhistorisk museum

Tema: Din ferie

Spar penge: Fede påskeaktiviteter med rabat


Holder du påskeferie? Som FOA-medlem har du adgang til en lang række rabatter. Her er fem tips til påskeaktiviteter, hvor du kan spare penge. 

Annonce

På Naturhistorisk Museum kan børnene gå på påskeæggejagt og vinde fine præmier.  Pressefoto, Naturhistorisk museum.

Af Ida Østerlund
Journalist

Annonce

Er du en af de heldige, der holder fri i påsken? Ved du ikke, hvad du skal bruge tiden på? Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver dig adgang til en lang række rabatter. Blandt andet på påskeaktiviteter. Læs med her. 

Indianere, cowboys og legoklodser

Legoland fylder 50 år, og i år er der cowboy- og indianertema. ’Flying Eagle’ er en helt ny forlystelse, og med dit LO Plus-kort i hånden kan du komme ind for 240 kroner pr. person mellem den 24. marts og 29. juni. Du sparer op til 139 kroner.
 

Hjulspind og vind i håret

Tag din familie eller venner med ud til duften af brændte gummidæk og olie hos Danmarks første indendørs gokartbane. Den ligger i Brøndby og hedder Gokarting.dk. Du får 20 procent rabat.
 

Påskeæggejagt på museum

Naturhistorisk Museum i Aarhus kan de små størrelser gå på påskeæggejagt og vinde fine præmier. Påskeæggejagten er gratis, så snart entrébilletten er købt. Entréen koster 90 kroner for voksne og er gratis for børn op til 18 år.
 

Dyr og fisk – og vand for de modige

AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg byder velkommen med 20 procents rabat, hvis du har dit LO Plus-Kort med. I påsken åbner de for deres vandlegeplads, så hvis sommeren hilser på – eller hvis der er en viking i familien – er det bare om at komme afsted.
 

Verdens ældste forlystelsespark 

Hop en tur i Pariserhjulet eller hestekarrusellen, og nyd en candyfloss på Bakken nord for København. Frem til 30. april sparer du 30 procent på turbånd.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev