Annonce

Kvinde ved mark

Tema: Din ferie

Fagbladet FOAs ferieguide: 15 rabatter til singleferien


Står sommerferien på ren afslapning i dit eget og venners selskab, er der en masse gode tilbud at indhente hos FOAs samarbejdspartnere. Fagbladet FOA har samlet de bedste tilbud her.

Annonce

Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

Sommerferien står lige for døren. Og hvis du skal blive inden for de danske grænser og ikke har nogle planer, så er der et væld af muligheder i det danske sommerland – og hvorfor ikke spare lidt penge, nu hvor du er i gang?
Som medlem af FOA er der nemlig en masse gode tilbud at indhente hos FOAs samarbejdspartnere, PlusKort og Forbrugsforeningen. Du kan hente PlusKortet her.
 
Fagbladet FOA guider her til en række aktiviteter, som kan forsøde din danske sommerferie til en fordelagtig pris.

God fornøjelse – og god sommer!

Københavns kanal med både
Sommer er lig med udendørskoncerter, drinks og solskin.

Med PlusKort kan du tage i Tivoli, hvor du kan opleve de mange forlystelser, boder og livekoncerter på den grønne plæne hver fredag aften til Fredagsrock. Her spille både danske såvel som internationale stjerner, såsom Carpark North, Tina Dickow, Chris Isak, Diana Ross, og hvis du er hurtig, kan du også høre 90'er boybandet Take That, når de spiller fredag aften.

Er du ikke lige i nærheden af forlystelsesparken, er der også mange andre muligheder for at opleve musik for åben himmel og andre arrangementer. Med PlusKort kan du nemlig spare fire procent på tusindvis af arrangementer hos Ticketmaster. Der kan både fristes med festivaler, comedy shows, sportsbegivenheder og meget andet.

Vil du hellere ud på bølgen blå, er der også penge at spare hvis du vil leje en GoBoat til anledningen. Der er mulighed for at leje bådene, som kan rumme op til 8 personer, i København, Aarhus og Odense. Leje af bådene kræver ikke sejlerbevis, og det er derfor den perfekte mulighed for at opleve byerne fra vandet.

Du kan finde rabatterne her: Tivoli Kbh Særpris, Tivoli Friheden 16-20 %, GoBoat op til 10 % og Ticketmaster 4 %

Ferielæsning - bøger
Vil du hellere nyde den danske sommer med en god bog, kan PlusKortet også brilliere med nogle rabatter her.

Mofibo tilbyder PlusKort-medlemmer to forskellige tilbud: Du kan prøve Mofibo Unlimited i 45 dage – helt uforpligtende til 0 kroner. Du kan også spare 33 % ved at betale i kvartalet i stedet for månedligt. Her får du ubegrænset adgang til e- og lydbøger og sparer 148 kroner. Begge dele gælder kun for nyoprettelser.

Er du allerede abonnent, og ønsker du at benytte dig af tilbuddet om at spare 33 %, så fortvivl ej! Du skal blot opsige dit nuværende abonnement, og du kan nu tilmelde dig på ny via PlusKort aftalen.

Hos Flipp kan du læse mere end 90 magasiner og blade om alt fra mad og bolig til sundhed og mode samt de allerbedste børneblade. Og med PlusKort kan du få de første 60 dage gratis.

Med Saxo Premium har du adgang til mere end 100.000 e- og lydbøger samt tusindvis af podcasts fra Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Som FOA-medlem kan du få adgang til det store katalog for kun 111,20 kroner om måneden. Og så kan du prøve det helt gratis i 7 dage. Derudover giver det dig også rabat, hvis du er mere til at læse i fysiske bøger.

Du kan finde rabatterne her: Mofibo 33 %, Flipp Særpris og Saxo Premium 20 %

Shopping - shoppingtasker
Har du brug for noget nyt tøj, sko eller udstyr i garderoben, har PlusKort også aftaler med en række mærker.

Hvis du har brug for noget nyt sportstøj, kan du både spare penge hos Hummel, Adidas og Nike. Med PlusKort får du 10 % rabat på gavekort til Zalando. Gavekortet kan du f.eks. bruge på nyt tøj til garderoben eller til træningen. Zalando noget til enhver stil og ethvert budget – uanset om du leder efter sæsonens trends eller vil investere i klassikere til garderoben.

I Friluftsland finder du et kæmpe udvalg af beklædning og udstyr til friluftslivet fra nogle af verdens førende outdoorbrands såsom Arc’teryx, The North Face, og Osprey. Hos Friluftsland finder du desuden Danmarks største udvalg af Fjällräven. Og hvis du er hurtig, kan du nå at spare 20 % på dine køb, hvis du køber inden 1. juli.

Hvis du er udfordret med synet, kan du også få rabat hos Synoptik. Synoptik er den eneste optikerkæde, som kan tilbyde en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Du får 5 % rabat på briller og tilbehør på den til enhver tid gældende pris. PlusKort rabatten beregnes af den aktuelle nettopris, dvs. efter eventuelle andre rabatter er fratrukket. På ikke nedsatte varer får du 20 % rabat på normalprisen.

Du kan finde rabatterne her: Friluftsland 10 % (20 % indtil 1. juli), Hummel 6 %, Adidas 15 %, Nike 10 %, Zalando 10 % og Synoptik 5-20 %

Cykling i sommerlandet

Sommervejr er også lig med cykelvejr. Så hvorfor ikke hoppe op på jernhesten og opleve det danske sommerland.

Verloriscykler har været på de danske cykelstier siden 2008. Du får 10 % rabat, når du køber cyklerne online. Du får desuden 20 % rabat på tilbehør til cyklen.

Hos Kildemoes kan du spare penge på voksen- såvel som børnecykler samt elcykler. Her er der udvalgt særlige modeller, hvor du kan få ekstra gode rabatter. 

Du kan finde rabatterne her: 
Velorbis 10-20 % og Kildemoes 17-39 %

Flere rabatter

Der er også mange flere rabatter at udnytte med dit medlemskab i PlusKort og Forbrugsforeningen. PlusKortet er gratis som medlem af FOA.

Forbrugsforeningen er gratis det første år. Derefter koster det 132 kroner årligt.

Gå på opdagelse i deres kataloger her: PlusKort.dk // Forbrugsforeningen.dk

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev