Annonce

Podcast

Ny podcast sætter fokus på dine dilemmaer: ’Med mindre, de bor på en øde ø ...’


Dommen er hård, da Dilemmaklubbens paneldeltagere hører om de liiiidt for tætte familieforhold på et plejehjem. 

Annonce

Dilemmaklubbens panel er klar til at tage kærlige livtag med Fagbladet FOA-læsernes dilemmaer fra (arbejds)livet. I denne episode består panelet af Annika Bæk Vind (t.h.), Monia Brøgger Stoltz (m) og Niclas Vingum Tindbæk. Vært er Malin Schmidt (t.v.).  Josephine Vedel

Af redaktionen
Journalist

Annonce

Der er grænser for, hvor indviklede familieforholdene må blive på en arbejdsplads. 

”Ja, medmindre de bor på en øde ø …” udbryder pædagogisk leder Annika Bæk Vind, da hun og resten af panelet hører om det problem, en Fagbladet FOA-læser har skrevet ind til Dilemmaklubben med Malin med. Annika er pædagogisk leder i Børnehuset Grønttorvet i Valby. Hun har både været pædagog og tillidsrepræsentant, så hun ved, hvad hun taler om.

Men hun er ikke den eneste med en mening. For udover Annika sidder også Monia Brøgger-Stoltz med i panelet, og også for Monia lyder problematikken helt tosset. Monia har aldrig oplevet noget lignende i sin hverdag som fællestillidsrepræsentant i Rudersdal Kommune. Hun har tilmed arbejdet som social- og sundhedsassistent, siden hun var ganske ung.

Sidste mand i denne uges paneldebat er Niclas Vingum Tindbæk. Han er EUX-elev på Sosu-H og lige nu i praktik i psykiatrien på Bispebjerg Hospital. Ligesom resten af panelet er han rystet over dilemmaet.

Programmets vært er Malin Schmidt, der til daglig er journalist på Fagbladet FOA. Hun tager dig sikkert igennem de uenigheder og enigheder, der kan opstå, når panelet finder svar på det, der rører sig i dit og andre Fagbladet FOA-læseres (arbejds)liv.

Dilemmaklubben behandler tre dilemmaer og varer cirka en halv time.

Hvis du har et dilemma, så send det til dilemma@foa.dk.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev