Annonce

Dagligvarer foto Colourbox

Gratis webinar for medlemmer: Her får du sparetips til en dyr hverdag

FOA og PenSam inviterer til webinar, hvor bankens eksperter svarer på, hvordan man klarer sig i en økonomisk svær tid.  Tilbuddet gælder alle FOA-medlemmer – og det er både nemt og gratis at deltage. Her kan du læse, hvordan du melder dig til. 

Annonce

I de seneste 40 år har inflationen aldrig været højere end nu, hvor blandt andet priserne på fødevarer eksploderer. Det er baggrunden for, at FOA-medlemmer op mod jul inviteres til gratis webinarer fyldt med tips og tricks til at spare penge. Colourbox

Af Morten Bruun
Journalist

Annonce

I en tid, hvor priserne stiger på både fødevarer, strøm og varme, er der mange, der oplever, at økonomien er mere end stram. Det gælder også mange af FOAs medlemmer, som slås for at få hverdagen til at hænge sammen.

Som en håndsrækning til dem inviterer FOA og PenSam nu til et webinar, hvor bankens eksperter giver en lang række tips til, hvordan det er muligt at spare i hverdagen. Derudover vil de også svare på spørgsmål fra deltagerne, og banken lover, at alle får svar. Enten i forbindelse med webinaret eller bagefter på mail.

”Vi får dagligt henvendelser fra kunder, som virkeligt mærker, at priserne stiger og beder os kigge på deres økonomi. Og som bank er det selvfølgelig vores opgave at rådgive og hjælpe kunderne med at få tingene til at hænge sammen,” siger PenSam-direktør Torsten Fels som helt konkret begrundelse for initiativet.

Læs også: Prisstigninger får FOA-medlemmer til at droppe nødvendige indkøb – især én gruppe er hårdt ramt

Både ansatte og kunder

Det er alle medlemmer af FOA, der kan deltage. Ud over konkrete spareråd og inspiration til hverdagen kommer webinaret også til at handle om de fordele, man som FOA-medlem har, når man er bank- og forsikringskunde i PenSam. 

Men det er ikke kun medlemmer, der inviteres. PenSam og FOA holder nemlig også et tilsvarende webinar for ansatte og politisk valgte i de FOAs faglige afdelinger. Det betyder, at de er endnu bedre klædt på til at hjælpe de medlemmer, der henvender sig for at få hjælp med økonomien.

Læs også: Prisstigninger rammer FOA-familier dobbelt så hårdt som akademikerfamilier

Et lille lys i mørket

”Halvdelen af vores kunder har ejet hus og bil. Her kan vi ofte skabe lidt luft ved eksempelvis at se på deres lån. Den anden halvdel bor i lejerbolig og her er det andre redskaber og spareråd, der skal i brug,” siger PenSam-direktør Torsten Fels, som midt i de mange kedelige økonomi-nyheder ser et lille lys i mørket: 

”Vi er nok på vej ind i en presset periode med risiko for fyringer. Men jeg tror, det bliver kortvarigt, og vi vil se, at inflationen dæmpes en del,” forudser han. 

Sådan melder du dig til

Medlemmer af FOA kan frit vælge mellem tre webinarer, hvor FOA og PenSam sætter spot på, hvad den økonomiske situation betyder for privatøkonomien og kommer med sparetips og inspiration til konkrete handlinger. Alle tre webinarer har samme indhold. 

Du tilmelder dig på den ønskede dato, og to dage før webinaret modtager du link til webinaret: 

Varighed: 45-50 minutter

 


+

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev