Annonce

Sandaler i sandet på en badestrand

Spar penge på din sommerferie i udlandet

Hvis du pønser på at bestille en ferie til udlandet, nu da corona så småt tillader det igen, så læs med her og se, hvor der er penge at spare, hvis du som FOA-medlem har et PlusKort.

Annonce

Der er nok mange, der har savnet at få tæerne i det varme sand. Nu er det igen muligt at rejse til sydens sol og varme.  Colourbox

Af Anja Skov Marcussen
Journalist

Annonce

Med flere vaccinerede i den danske befolkning og lempelser af rejserestriktionerne, bliver det igen muligt at rejse til udlandet. Hvad end du er til charter, naturferie eller historiske kulturrejser, er der besparelser at hente med PlusKort.

Charter-tur sydpå 

Er du til varmere himmelstrøg og charterferier, så er der forskellige muligheder for dig med PlusKort. Du kan for eksempel få rabat på charterferier med Apollo Rejser – uanset om du bestiller i god tid eller i sidste øjeblik. Apollo Rejser planlægger rejser til mange forskellige destinationer. Med PlusKort får du fem procents rabat på rejsen, hvis den bestilles mindst 30 dage før afrejse. Er der under 30 dage, får du tre procents rabat på rejsen.
 
Du kan også rejse med FolkeFerie.dk. Her gælder rabatterne charterrejser til Malta med afrejse fra København og Billund samt Kreta, Porto Santo, Sivota og Ithaka med afrejse fra København. Du får minimum 300 kroner i rabat per person samt fire procent rabat
 
Du kan også rejse direkte sydpå fra Billund Lufthavn med Primo Tours. Du kan blandt andet rejse til Mallorca, Rhodos, Kreta, Sivota, Paleros, Meganisi, Alanya, Side, Gran Canaria og Porto Santo. Bestiller du mindre end 60 dage før afrejse, sparer du to procent på rejsens grundpris, bestiller du mere end 60 dage før, får du fem procents rabat.
 
Er du til charterrejser med direkte fly fra enten Aarhus eller Aalborg med dansktalende guider undervejs, så rejs med Århus Charter ned til varmen. Her får du mellem to og fem procents rabat. Du finder deres destinationer her
 

Hos Novasol får du ti procent rabat på leje af sommerhuse og ferieboliger - både i Danmark og i Europa. Du kan vælge mellem 50.000 huse i forskellige størrelser og prisklasser.

Hurtigruten tilbyder sejlture langs den norske vestkyst. Du kan selv vælge, hvor længe du vil være afsted, og du får ti procent på alle rejser over fem døgn. Læs mere om Hurtigruten og deres ture her.

Du kan også tage et MiniCruise med Oslobåden. Oslobåden sejler dagligt i begge retninger. Kør bilen om bord om eftermiddagen, så er du og din bil fremme i Oslo næste formiddag. 

Hvis du er mere til campingferie, så er det rabatten fra Eurocamp, du skal benytte. Her sparer du syv procent på et bredt udvalg af ferieboliger (mobilhomes og telte), der ligger på forskellige europæiske campingpladser. 

Læs også: Mundbindsforvirret? Her er reglerne for dig i sundheds- og ældreplejen

Historiske og kulturelle rejser

Ferien kan også bruges til at blive klogere på et lands historie eller kultur. DTF Travel tilbyder storbysferier med hele ti procents rabat. Du kan også vælge mellem 100 færdiglavede roadtrips i Europa

Best Travel har også et udvalgt af ferier med historie og kultur i fokus. For eksempel flodkrydstogt på Donau, Mosel og Rhinen, musikrejser med opera i Verona og Prag, togrejse med skiftende landskab undervejs eller den helt store rundrejse på Sicilien. Du får fem procent i PlusKort rabat. 
 
Vin er også kultur. Du kan tage med Giba Travel på en vinens rejse til de anerkendte vindistrikter Champagne, Chablis, Bourgogne og Lorraine i Frankrig. Her får du vist, hvordan vinen dyrkes, du får udbygget dit kendskab til vin - og vigtigst af alt - du får lov at smage! 
  
 

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen.

Ellers fungerer dit fysiske FOA-medlemskort også som PlusKort.

Hvis du får problemer med med PlusKort-tilbuddene, kan du altid kontakte PlusKorts kundeservice på 7010 2060.

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev