Annonce

Spar penge på sjove oplevelser i sommerferien

Opdateret 12. juli 2021

Bliver I på danske kanter i ferien, er der mange penge at spare som FOA-medlem med PlusKort og Forbrugsforeningen. Især er der gode rabatter at hente i forlystelsesparkerDer er både mulighed for at se forskellige dyr og prøve diverse forlystelser. 

Annonce

Selv om myndighedernes rejseanbefalinger fortsat er strikse, er der flere muligheder for at få en god sommerferieoplevelse - endda med rabat, hvis du er medlem af FOA. Colourbox

Af Anja Skov Marcussen
Journalist

Annonce

Ekstra 20 procent rabat i en række forlystelsesparker

Køb dine billetter på Pluskorts hjemmeside og betal med dit PlusGuldkort, så får du 20 procent ekstra rabat i hele juli på udvalgte forlystelsesparker.  Rabatten gælder bl.a. i Tivoli, Tivoli Friheden, Bakken, Legoland og Zoo. Se hvor du får rabatten her: pluskort.dk/guldklub2021

Vær opmærksom på, at der kan gå cirka 14 dage, før du kan se rabatten i GuldPluskorts netbank. 

Sommerland Sjælland

50 meter lange trækuglebaner og Racing Hill-vandrutsjebane er blandt de spændende nyheder, når Sommerland Sjælland byder hele familien på forlystelser og aktiviteter. Med Forbrugsforeningen får du 10 procent bonus ved køb af entrebillet online.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er kendt for vilde, sjove og vanvittige og våde aktiviteter for hele familien. Hvis du køber din billet online, får du 9 procent bonus med Forbrugsforeningen.

Middelaldercentret på Falster

Et levende museum, hvor Middelaldercentrets ansatte og frivillige optræder i ét stort totalteater med autentiske dragter i en hel by, en havn og en turneringsbane i fuld skala. Du får med Forbrugsforeningen 10 procent bonus på entreen. Her kan du læse mere om tilbuddet.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm 

Syd for Roskilde  ligger Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Museet er et kørende museum, hvor du oplever kollektiv transport, som den tog sig ud i slutningen af 1800- og i 1900-tallet. 
Du kan få 9 procent bonus på entreen med Forbrugsforeningen. Når entreen er betalt, har du ubegrænset adgang til kørsel med de elektriske sporvogne.
 

Canal Tours og GoBoat

Var det noget med en sejltur i de københavnske kanaler? Så er der seks procent at spare på den klassiske kanalrundfart og op til ti procent at spare på en tur i de populære GoBoats.

Læs mere og få rabatterne her: pluskort.dk/canaltours og pluskort.dk/goboat

Solve a Mystery

Vil I opleve København på en ny måde? Så kan I nu spare 41 procent på Solve a Mystery. Her skal I løse en mordgåde, der bygger på virkelige hændelser med hele København som jeres legeplads.

Læs mere og få rabatten her: pluskort.dk/solveamystery

AQUA Akvarium og Dyrepark

Kunne I tænke jer at se en masse forskellige fisk – og få lov at røre ved nogle af dem? Så er AQUA i Silkeborg et godt sted at besøge. Med PlusKort får i 20 procent rabat på entrébilletten.

Læs mere og få rabatten her: pluskort.dk/aqua

Automatisk medlem

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen.

Ellers fungerer dit fysiske FOA-medlemskort også som PlusKort.

Hvis du får problemer med med PlusKort-tilbuddene, kan du altid kontakte PlusKorts kundeservice på 7010 2060.
Som medlem af FOA kan du blive medlem af Forbrugsforeningen, der giver dig bonus mere end 4.000 steder i landet. Første år er gratis, herefter koster det 132 kr. om året. 
Du kan finde endnu flere oplevelser i Danmark på fbf.dk og i appen ’Forbrugsforeningen’

+

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev