Annonce

Spar penge på din sommerferie: Se hvor du kan rejse hen med rabat

Selv om der er rift om ferie- og sommerhuse i Danmark, er det stadig muligt at holde ferie rundt om i det danske sommerland. Læs denne guide og se, hvor du som medlem af FOA kan spare penge.

Annonce

Selv om myndighedernes rejseanbefalinger fortsat er strikse, er der flere muligheder for at få en god sommerferieoplevelse - endda med rabat, hvis du er medlem af FOA. Colourbox

Af Rikke Jung Rasmussen
Journalist

Annonce

Med en klar anbefaling fra regeringens side om at undlade udlandsrejser i sommerferien – med mindre, turen går til Norge, Island eller Tyskland – planlægger mange danskere nok at blive inden for landets grænser.

Og selv om Danmark er et lille land, er der mange muligheder for oplevelser i sommerlandet. Samtidig er der penge at spare med et såkaldt PlusKort – det tidligere LO Plus - eller et bonuskort fra Forbrugsforeningen.

Læs guiden herunder og se, hvor du kan rejse hen med rabatter.

Læs også: FOA indgår forlig i vigtig lønsag

Udforsk Ebeltoft, Søhøjlandet eller Grønhøj Strand ved Løkken

Spar 10 procent på én af Landal GreenParks ferieboliger i Ebeltoft, Løkken, Gjern eller Middelfart. Landal GreenParks oplyser, at de mest populære uger er uge 30 og 31. Eksempelvis er der en fire-personers feriebolig i Ebeltoft med fem overnatninger i uge 31: Normalpris fra 8.924 kroner. Med 10 procent rabat: 8.031 kroner.

Bo med udsigt over Karrebæksminde

Smålandshavet Kursuscenter & Konferencecenter ligger i Næstved på Sydsjælland og har udsigt over Karrebæksminde. Med et PlusKort kan du få 20 procent rabat på listepriserne hele året. Eksempelvis er listeprisen lige nu på en ferielejlighed til fem personer 6265 kroner for en uge i højsæsonen, mens listeprisen på en ferielejlighed til tre personer er 5565 kroner.

Spar 10 procent på sommerhusleje

Det er stadig muligt at leje et sommerhus i Danmark, og gennem Novasol og Dansommer får man 10 procent rabat med PlusKortet. Eksempelvis er der lige nu 99 ledige ferieboliger for fire personer i uge 31 gennem Novasol og 33 ledige ferieboliger for fire personer i uge 31 hos Dansommer.

 
Besøg Island eller Færøerne

Mens det stadig frarådes at rejse sydpå, kan man fra 15. juni rejse til eksempelvis Island og Færøerne. Vælger du at sejle med Smyrilline kan du spare 10 procent på rejsen.

 
Spar penge på bilferien

Vil du hellere på bilferie i Danmark, kan du spare penge på en lange række poster, som billeje, dækservices, benzin og Falck Vejhjælp.

Bo gratis i en baghave

 
Kan du affinde dig med en mere primitiv overnatning, er der også mulighed for at bo gratis i en baghave. Via hjemmesiden brugminbaghave.dk tilbyder private nemlig at lægge baghave til rejsende, der ønsker at overnatte i telt, shelter eller køje. Eksempelvis finder man lige nu mere end 1500 private baghaver rundt om i landet og mere end 200 shelters eller køjer.

 
Læs eller lyt til en god bog

Under bilferien kan du lytte til en god bog. Hos Mofibo sparer du 23 procent på et abonnement, og hos Saxo Premium kan du spare 20 procent.

Som FOA-medlem er du automatisk medlem af PlusKort. Du kan få dit medlemskort direkte på mobilen med PlusKort-appen.
 
Ellers fungerer dit fysiske FOA-medlemskort også som PlusKort.
Hvis du får problemer med med PlusKort-tilbuddene, kan du altid kontakte PlusKorts kundeservice på 7010 2060.
 

Få rabat på cykler og cykeludstyr

Hos Forbrugsforeningen opsparer man point for hver gang, man handler i én af de 4.500 butikker – hvad enten det er tøj, briller, byggemarkeder, gasgrill eller cykler. Bonuskortet kan opnås mod et mindre gebyr, og de point, man opsparer, bliver årligt omsat til en kontant bonus. Eksempelvis får man mellem 9 og 10 procent i bonus ved køb af cykler og cykleudstyr i én af Forbrugsforeningens butikker – også online.

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev