Annonce

Kalendergaver jul

Vind fede julegaver med FOA og LO Plus


Du kan øge dine chancer for ekstra julegaver, hvis du deltager i FOAs og LO Plus’ julekalender. Se her, hvordan du tilmelder dig.

Annonce

Det koster ikke noget at deltage i FOAs, LO Plus' og PenSams julekalender. Du tilmelder dig ved at klikke på de tre links i artiklen. Colourbox

Af Anders Ejbye-Ernst
Journalist

Annonce

Hver dag frem til juleaften kan du skrabe dig til ekstra julegaver med FOAs julekalender.
 
Deltagelsen er gratis, og tilmelder du dig nu, har du blandt andet mulighed for at vinde gaver fra Global, Weber, Royal Copenhagen og Georg Jensen.
 

Sådan deltager du

1. Tilgå FOAs julekalender. Klikker du på linket før den 1. december, kommer du ind på en side, hvor du kan tilmelde dig. Når julekalenderen går i luften, får du så en påmindelse om, at du nu kan svare på dagens spørgsmål. Klikker du på linket den 1. december og fremefter, kommer du direkte ind på julekalenderen. 
 
2. Her skal du svare på dagens spørgsmål. Svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen om dagens præmie. 
 
3. Herefter skal du give din e-mail samt navn og adresse, så vi ved, hvor vi kan finde dig, hvis du er dagens heldige vinder. 
 

Det med småt

For at deltage i lodtrækningen om præmier skal du give samtykke til at FOA må kontakte dig om medlemstilbud og rabatter via e-mail, sms, telefon og brev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. 
 
Ansatte og valgte i FOA må gerne deltage i julekalenderen, men kan ikke vinde præmier.
 

En ekstra chance med LO Plus og PenSam

Hvis du ikke har heldet med dig i FOAs julekalender, har du lige nu mulighed for gratis at sikre dig ekstra julegaver med LO Plus’ julekalender
 
Hver dag fra den 1. til den 24. december modtager deltagerne en e-mail med et link til dagens låge, hvor de skal svare på dagens spørgsmål. Hver gang man svarer, optjener man et lod i puljen til lodtrækningen af hovedpræmien den 24. december, der er fra Atlantis Rejser.
 

En tredje chance med PenSam

Hvis du gerne vil optimere dine chancer for at vinde gratis julegaver, så har du faktisk en tredje chance. 
 
PenSam har nemlig en gratis adventskalender. Ligesom FOAs og LO Plus’ julekalender skal du svare på et spørgsmål for at deltage i konkurrencen. Hver mandag trækkes der lod om et såkaldt Supergavekort på 250 kroner blandt de rigtige svar. 

Du kan tilmelde dig PenSams adventskalender fra den 30. november. Hver fredag får du en påmindelse om, at du skal ind og svare på ugens spørgsmål.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev