Annonce

En kvinde, iført sort bluse og jeans, står med med tommelfingerene i lommerne mens resten af hånden er placeret ned langs låret

Rabat med FOA: Lene fik 6.000 kroner mere


FOA-medlem Lene Sandager Kjær skiftede til PenSam Bank og fik en bedre rente, lagt sine lån om og råd til at flytte tættere på jobbet.

Annonce

”Før følte jeg, at jeg var en dårlig kunde, fordi jeg ikke havde en topløn. Det har simpelthen været så fantastisk en oplevelse at skifte bank,” siger pædagogmedhjælper og FOA-medlem Lene Sandager Kjær. Jørgen True

Af Lis Hornø
Journalist

Annonce

Lene Sandager Kjær er pædagogmedhjælper i en døgninstitution i København og bor i Farum med sine to børn. Da huslejen steg til 11.000, bad hun sin bank om lån til en andelsbolig på Nørrebro, men fik afslag.

”En kollega skiftede til PenSam Bank, fik et lån og købte en andel. Hun gav mig et spark og sagde: Nu ringer du, det værste, du kan få, er nej,” fortæller Lene Sandager Kjær.

Fik råd til at bo tæt på job

FOA-medlemmer har adgang til en række rabatter, blandt andet via fordelsprogrammet FOA Fordele. Gennem FOA Fordele lånte Lene 520.000 kroner til seks procent i rente og købte en lejlighed.

Et gammelt forbrugslån til 16,7 procent i rente blev flyttet og forhøjet til 85.000, så der er råd til istandsættelse. Renten kom ned på ni procent. Med sparet transport har Lene 6.000 kroner mere om måneden end før.

”Jeg blev taget alvorligt, man lyttede til mig og mine økonomiske problemer. Før følte jeg, at jeg var en dårlig kunde, fordi jeg ikke havde en topløn. Det har simpelthen været så fantastisk en oplevelse at skifte bank,” siger hun.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev