Annonce

En kvinde overrækker en anden kvinde en buket blomster, mens en tredje kvinde står og overværer

Tema: Den gode kollega

Tillykke: Jette er Årets kollega


Social- og sundhedsassistent Jette Kaufmann Laursen får sine kolleger til vokse, og derfor vinder hun prisen som Årets kollega fra Fagbladet FOA.

Annonce

Social- og sundhedsassistent Jette Kaufmann Laursen (tv.) modtager prisen som Årets kollega af Fagbladet FOAs chefredaktør, Gitte Hejberg (th.) Det er Christina Krøyer i midten, der har indstillet sin kollega. Da fagbladet besøger deres arbejdsplads, Rehab Teamet i Køge, er stemningen ladet med god kollegakarma, kærligt drilleri og skraldlatter. Jørgen True

Af Gitte Hejberg
Journalist

Af Karen Greve
Journalist

Annonce

Indstillingerne væltede ind, da Fagbladet FOA bad læserne indstille en kollega til prisen som Årets kollega. I dag kan fagbladet afsløre vinderen: Social- og sundhedsassistent Jette Kaufmann Laursen fra Rehab Teamet i Køge.

Der var tre nominerede med i opløbet. Chefredaktør for Fagbladet FOA, Gitte Hejberg, begrunder kåringen af Jette Kaufmann Laursen med, at hun inspirerer alle omkring sig.

"Det, der kendetegner Jette, er, at hun får kollegerne til at vokse. Hun formår at få nye og lidt usikre kolleger til at realisere deres potentiale. Hun kan både stryge dem med og – ikke mindst – mod hårene. Hun siger tingene åbent, ærligt og gerne tilsat en rå, men hjertelig humor," lyder begrundelsen.

Indstillet af god kollega

Det var Jette Kaufmann Laursens kollega Christina Krøyer, der indstillede sin kollega til prisen.

“Jette får mig til at tro på mig selv og min faglighed. Hun er en god sparringspartner. Det er hende, der får mig på cyklen på vej til og fra arbejde,” lyder det fra kollegaen. 

Derfor er Jette Årets kollega

Fagbladet FOA har tildelt Jette Kaufmann Laursen prisen som Årets kollega, fordi hun:
  • får kollegerne til at vokse.
  • er en god sparringspartner.
  • er god til at lytte og har god humor.
Opslag fra Facebook
Det var kollegaen Christina Krøyer, der indstillede Jette Kaufmann Laursen til Fagbladet FOAs pris som Årets kollega på Facebook. Facebook

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev