Annonce

Illustration med stjerneskud illustration: Trine Gade

FOA-medlemmer hylder kolleger i advents-konkurrence

FOAs medlemmer påskønner deres kolleger. Det kunne ses af Fagbladet FOAs første adventskonkurrence, hvor mange bød ind med deres gode oplevelser. 

Annonce

Der er tydeligvis mange FOA-medlemmer, der har haft gode oplevelser med deres kolleger. Det fremgik, da Fagbladet FOA i søndags skød en adventskonkurrence i gang på Facebook. Trine Gade

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

“Min bedste oplevelse med min kollegaer var, da vi blev taget alvorligt af ledelsen godt hjulpet af lokal FOA-afdeling og blev fri for voksenmobning af pårørende og beboer,” skriver Annemette M. Ohlendorff blandt andet i kommentaren, som scorede hende et gavekort på 250 kroner, da hendes navn blev trukket ud i lodtrækningen.
 
“De (pårørende og beboer) havde i en lang periode, ca. 1 år, drevet hetz mod visse kolleger, prøvet at splitte os og klaget over os i tide og utide. Men vi stod sammen, og de måtte til sidst erkende, at de havde malet sig op i hjørne. Mange af kollegerne oplevede og oplever stadig i dag stresspåvirkningerne, men vi er fri,” fortsætter hun. 

Annemette M. Ohlendorff mente, det var vigtigt at fokusere på nogle af de mere tunge ting i hverdagen, som ens kolleger kan være med til at løfte. 
 
"Når man tænker på, hvad en god oplevelse med en kollega kunne være, tænker man ofte først på én, der får én til at grine. Men det her er en historie, man ikke oplever så ofte, og det var godt for os alle sammen. Det var nok det, der fik mig til at skrive,” siger hun, da Fagbladet FOA ringer hende op for at lykønske hende. 
 
"Vi stod sammen mod den splittelse, vi oplevede. Det var supergodt at opleve den samhørighed, og at vi alle godt kunne mærke, at der var noget galt,” fortæller hun videre.  
 
Hvad de 250 kroner skal bruges på, er ret indlysende for Annemette M. Ohlendorff. 
 
“Nu hvor jeg og mine kolleger har været igennem det her, så skal jeg købe noget, vi kan hygge os med. Det fortjener de.”
 

Mange gode bud

Tine Korsgaard Kristensen gik også til tasterne, da hun fik muligheden for at tale en af sine kolleger op. 
 
“Louise Kristine Meincke Find er en fantastisk kollega, hun er dagvagt og jeg er aftenvagt, sammen er vi bare gode i vores gruppe. Når jeg møder hende, når jeg møder ind på arbejde, så bliver min vagt bare så meget bedre. Tak til dig Louise, du gør det godt,” skrev hun. 
 
“Vi havde en sygemelding i aftenvagten, og min kollega Hanne Sofia Simonsen og jeg skulle arbejde alene, men ingen stress eller jag, vi forblev stille, og ingen af beboerne med demens kørte op og blev urolige. Det kunne selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi har arbejdet sammen i mange år og ved, hvad hinanden laver, og hvor den anden er… Vi havde en god men travl aften. Tak for dig,” skriver Charlotte Vegeberg i kommentarsporet. 
 

Konkurrencer hele december

Husk, at der er en konkurrence hver søndag indtil jul, hvor du igen har mulighed for at vinde et gavekort til Coop på 250 kroner, som du kan forkæle dine kolleger med.
 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev