Annonce

Pædagogmedhjælper Allan Schou Pedersen

Kollegakram: ”Stort set alt kan lade sig gøre, når vi er på arbejde sammen”

Bettina Djørup, pædagog i Børnehuset Lunden i Nibe i Aalborg Kommune, har peget på sin kollega, pædagogisk assistent Allan Schou Pedersen som modtager af et kollegakram.

Annonce

Allan Schou Pedersen er ikke bare en god kollega. Han er også en god sparringspartner og så får han både børn og voksne i godt humør.   Tor Birk Trads

Af Anja Skov Granerud
Journalist

Annonce

-Hvorfor fortjener Allan et kram? 

"Jeg får det ikke altid sagt i hverdagen, men jeg er rigtig glad for at have Allan som kollega. Vi griner sammen hver dag, og stort set alt kan lade sig gøre, når vi er på arbejde sammen. En dag skulle vi på en lang tur rundt i Nibe by med alle 15 børn fra Musvitstuen.

Det blev til en gåtur på næsten fem kilometer, og på vejen hjem var børnene trætte. Så hoppede Allan over et hegn for at slå genvej, og sammen løftede vi børnene over og fik en masse fjollerier ud af det. Det smitter af på børnene, at vi har et godt kollegaskab.

Det er skønt, at Allan har så mange gode idéer. Når vi laver science med børnene, smider han lige en Mentos i en cola, så den sprøjter til alle sider. Børnene elsker det.

Allan er også en god sparringspartner. Når jeg for eksempel foreslår, at vi skal lave en ridderborg ud af mælkekartoner, er han straks med på det og siger: "Og så kunne vi lige …"

Det eneste minus er, at han holder med AaB – jeg er til Midtjylland. Det kan jeg godt lide at drille ham med," siger Bettina Djørup.

Har du en skøn kollega, der fortjener et kram, så skriv til redaktionen@foa.dk
Der er et gavekort til Coop til kollegahygge, hvis vi bruger dit tip.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev