Annonce

børn leger i blade

Her kan du som FOA-medlem spare penge i efterårsferien

En uhyggelig tur i Legoland eller en god krimi i ørene? Med et gratis PlusKort får du rabat på en masse efterårsunderholdning.

Annonce

Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver dig adgang til en masse rabatter på alt fra tøj til forsikringer og oplevelser. Colourbox

Af Ida Østerlund
Journalist

Annonce

Er du en af de heldige, der har efterårsferie i uge 42 og mangler at lægge planer? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv og familien? Så læs med her. 

Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver adgang til en masse rabatter. Også på aktiviteter i efterårsferien. 

Ship ohøj

Lyder en picnic på havet som noget for dig? Lej en GoBoat og inviter dine syv bedste venner eller familiemedlemmer på sejltur med madpakker på Københavns kanaler. Frem til 31. oktober får du 25 procent rabat.

Lokal ferie

Coronavirus har spændt ben for mange udenlandsture henover sommeren. Men med 20 procent rabat kan du lade, som om du er i Paris eller Barcelona og nyde en hotelovernatning på Comwell Hotel med morgenbuffet. Tilbuddet gælder på alle Comwells hoteller. 

Læs også: Nu kan du hæve dine indefrosne feriepenge

Mere farve på tilværelsen
Trænger væggene til en tur med pensel og malerrulle? I alle landets Flügger Farver-butikker får du 10 procent rabat med PlusKortet. 

Hallo-hviiiiin

Med dit PlusKort kan du få rabat på efterårsture i mange af landets forlystelsesparker. For eksempel i Legoland, hvor der er Halloween fra den 3. til den 31. oktober med græskarjagt, ansigtsmaling og Brick or Treat-tur. Med PlusKortet koster billetten kun 260 kroner. Du sparer 139 kroner. 

Man skal ikke gå ned på udstyr

Står der nyt telt, sovepose eller vandrerygsæk på din ønskeseddel? Så fat dit PlusKort og få 20 procent rabat på udstyr fra Friluftslageret. Udstyret kan du passe bruge på en nat under åben himmel i en af Naturstyrelsens gratis shelters. Find dem her

Tid til højtlæsning

Efteråret er lig med slumretæpper, hjemmesko og varm kakao. Og måske en god historie i ørene. Du kan få 23 procent rabat på et abonnement på Mofibo, hvor du får adgang til 150.000 e-bøger og lydbøger. 

Se alle de rabatter, du får adgang til med et PlusKort her. Du kan også få PlusKortet som app til telefonen.

Som FOA-medlem, kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen. Det første års medlemskab er gratis, og her får du adgang til rabat på alt fra nye briller, til rejser og dagligvarer. 

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev