Annonce

børn leger i blade

Spar masser af penge på oplevelser i efterårsferien

Opdateret 13. oktober 2021

En uhyggelig tur i Legoland eller en god krimi i ørene? Med et gratis PlusKort eller som medlem af Forbrugsforeningen får du rabat på en masse efterårsunderholdning.

Annonce

Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver dig adgang til en masse rabatter på alt fra tøj til forsikringer og oplevelser. Colourbox

Af Ida Østerlund
Journalist

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

Er du en af de heldige, der har efterårsferie i uge 42 og mangler at lægge planer? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv og familien? Så læs med her. 

Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver adgang til en masse rabatter. Også på aktiviteter i efterårsferien. Ligeledes kan du som FOA-medlem blive medlem af Forbrugsforeningen og få det første års medlemskab gratis.

Ship ohøj

Lyder en picnic på havet som noget for dig? Lej en GoBoat og inviter dine syv bedste venner eller familiemedlemmer på sejltur med madpakker på Københavns kanaler, i Odense Havn eller i Limfjorden i Aalborg. Frem til 31. oktober får du 20 procent rabat, hvis du sejler mandag-torsdag og 10 procent rabat fredag-søndag.

Er du mere til den helt klassiske kanalrundfart, kan du gennem Forbrugsforeningen få 6 procent rabat på din næste tur i de københavnske kanaler med Canal Tours. Rabatten kan både indløses online og i billetlugen.

Ferie i det danske land

Vil du gerne væk fra hjemmets fire vægge og opleve en anden del af landet end dit lokalområde? Så kan du med henholdsvis 10 og 9 procent rabat komme på hotel- eller kroophold på Danhostel eller Small Danish Hotels, som har hoteller rundt om i landet.  

Hallo-hviiiiin

Med dit PlusKort kan du få rabat på efterårsture i mange af landets forlystelsesparker.

For eksempel i Legoland, hvor der er Halloween fra den 4. til den 28. oktober med skrigende flagermus, hylende varulve og hvide spøgelser. Du vil også nogle af dagene kunne følge Brick or Treat-ruten, hvor du undervejs vil få gyselige godter af Halloween-væsnerne, du møder på din vej. Du sparer 139 kroner pr. billet.

Som noget helt nyt kan du fra den 16. til 24. oktober opleve Rædselsskoven på Bakken. Her vil væsnerne i skoven gøre alt, hvad de kan for at skræmme dig fra vid og sans. Er du og familien til det lidt mindre uhyggelige, er der mulighed for at lege på halmballer og opleve Onkel Reje på slap line. Der er gratis adgang, og frem til den 24. oktober sparer du med PlusKort 30 procent på turbånd.

I Fårup Sommerland inviterer de til høstfest i efterårsferien. Her vil forlystelsesparken blive lyst op af tusindvis af farvede lamper hver dag fra klokken 17.30. Oplev magien med 9 procent rabat online som medlem af Forbrugsforeningen.

Nyd en god film indendørs  

Har du ellers bare brug for at slappe af på sofaen, er der også penge at spare her. Du kan nemlig leje over 11.000 film på Blockbuster til billigere penge. Med PlusKort kan du nemlig spare op til 23 procent på lejefilmene, som inkluderer de helt nye premierefilm heriblandt Marco Effekten, A Quiet Place 2 eller Druk.  

Vil du hellere opleve de biografaktuelle film, kan du se de nyeste film og samtidig spare penge som medlem af Forbrugsforeningen. Det gælder Atlas Biograferne, Kosmorama og Humle Bio, hvor du får 12 procent rabat eller Parkteatret og Cinemateket, hvor du sparer 10 procent rabat. 

Tid til højtlæsning

Efteråret er lig med slumretæpper, hjemmesko og varm kakao. Og måske en god historie i ørene. Du kan få 23 procent rabat på et abonnement på Mofibo, hvor du får adgang til 150.000 e-bøger og lydbøger. 

Et væld af tilbud

Forbrugsforeningen giver desuden adgang til en række rabatter på alt fra mad fra restauranter i hele Danmark, til rejser og dagligvarer. 

Som medlem af Forbrugsforeningen kan du blandt andet spare 9 procent på dit efterårs gør-det-selv-projekt i Røverkøb eller Flügger Farver.

Hvis efterårsgarderoben ikke er helt på plads endnu, kan du købe nyt med 9 procent rabat i butikker som Noa Noa, Din Tøjmand og Skoringen eller stille helt skarpt på efterårets blade og farver med nye briller fra Thiele med 10 procent rabat. 

Mulighederne er mange, og du kan selv bladre dig igennem deres store rabatkatalog på Forbrugsforeningens hjemmeside.

Du kan også se alle rabatterne, du får adgang til med et PlusKort her eller tjekke dem ud på PlusKortets app til telefonen.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev