Annonce

børn leger i blade

10 gavekort på højkant – og en bunke gode efterårsrabatter


Opdateret 13. oktober 2022

En uhyggelig tur i Legoland eller en god krimi i ørene? Med et gratis PlusKort eller som medlem af Forbrugsforeningen får du rabat på en masse efterårsunderholdning. Se nederst, hvordan du kan deltage i konkurrence om 10 gavekort à 600 kr.

Annonce

Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver dig adgang til en masse rabatter på alt fra tøj til forsikringer og oplevelser. Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Af Ida Østerlund
Journalist

Annonce

Er du en af de heldige, der har efterårsferie i uge 42 og mangler at lægge planer? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv og familien? Så læs med her.
 
Som FOA-medlem kan du få et gratis PlusKort, som giver adgang til en masse rabatter. Også på aktiviteter i efterårsferien. Ligeledes kan du som FOA-medlem blive medlem af Forbrugsforeningen og få det første års medlemskab gratis.
 

Ship ohøj

Lyder en picnic på havet som noget for dig? Lej en GoBoat og inviter dine syv bedste venner eller familiemedlemmer på sejltur med madpakker på Københavns kanaler eller i Odense Havn. Frem til 30. oktober får du 20 procent rabat, hvis du sejler mandag-torsdag og 10 procent rabat fredag-søndag.
 
Er du mere til den helt klassiske kanalrundfart, kan du gennem Forbrugsforeningen få 6 procent rabat på din næste tur i de københavnske kanaler med Canal Tours. Rabatten kan både indløses online og i billetlugen.
 

Ferie i det danske land

Vil du gerne væk fra hjemmets fire vægge og opleve en anden del af landet end dit lokalområde?
 
Så kan du med henholdsvis 10 og 9 procent rabat komme på hotel- eller kroophold på Danhostel eller Small Danish Hotels, som har hoteller rundt om i landet.
 

Hallo-hviiiiin

Med dit PlusKort kan du få rabat på efterårsture i mange af landets forlystelsesparker.
 
For eksempel i Legoland, hvor der er Halloween fra den 1. til den 30. oktober. Her kan du skrige dine lunger hæse i de vilde forlystelser i mørket, få gåsehud i Monster Mansion, hvor alle de uhyggelige skabninger venter på dig eller slippe din kreativitet løs, og bygge dit eget græskar i legoklodser.
 
Som noget helt nyt kan du opleve Halloween Cirkus. Her blandes gyset fra cirkus med sang og historiefortælling, og du kan spare 35 kroner pr. billet, når de i perioden 13.-31. oktober holder til på Bellahøj Cirkusplads.
 
I Fårup Sommerland inviterer de til lysfald og høstfest i efterårsferien. Her vil forlystelsesparken blive lyst op af tusindvis af farvede lamper fra lørdag d. 15. oktober og en uge frem fra klokken 17.30. Oplev magien med 9 procent rabat online som medlem af Forbrugsforeningen.
 
Du kan også opleve (u)hyggen i Københavns Zoo, hvor du kan deltage i monsterfede aktiviteter, løse deres Halloween-mysterium eller lave dit eget græskar i hele efterårsferien. Du sparer 15 procent online eller 4 procent i billetlugen.
 

Nyd en god historie indendørs

Har du ellers bare brug for at slappe af på sofaen, er der også penge at spare her. Du kan nemlig leje over 11.000 film på Blockbuster til billigere penge. Med PlusKort kan du nemlig spare op til 23 procent på lejefilmene, som inkluderer de helt nye premierefilm heriblandt Hvidstensgruppen 2 – De efterladte, Downtown Abbey: En ny æra eller Nordsøen.
 
Vil du hellere opleve de biografaktuelle film, kan du se de nyeste film og samtidig spare penge som medlem af Forbrugsforeningen. Det gælder Humle Bio, hvor du får 12 procent rabat eller Parkteatret, hvor du sparer 10 procent rabat.
 
Efteråret er også lig med slumretæpper, hjemmesko og varm kakao. Og måske en god historie i ørene. Du kan få 23 procent rabat på et abonnement på Mofibo, hvor du får adgang til 150.000 e-bøger og lydbøger.
 

Et væld af tilbud

Forbrugsforeningen giver desuden adgang til en række rabatter på alt fra mad fra restauranter i hele Danmark, til rejser og dagligvarer.
 
Som medlem af Forbrugsforeningen kan du blandt andet spare 9 procent på dit efterårs gør-det-selv-projekt i Røverkøb eller Flügger Farver.
 
Hvis efterårsgarderoben ikke er helt på plads endnu, kan du købe nyt med 9 procent rabat i butikker som Noa Noa, Din Tøjmand og Skoringen eller stille helt skarpt på efterårets blade og farver med nye briller fra Thiele med 10 procent rabat.
 
På samme vis kan du også få stillet shoppetrangen i samtlige af landets shoppingcentre, hvor der er et væld af rabatter at findes.
 
Mulighederne er mange, og du kan selv bladre dig igennem deres store rabatkatalog på Forbrugsforeningens hjemmeside.
Du kan også se alle rabatterne, du får adgang til med et PlusKort her eller tjekke dem ud på PlusKortets app til telefonen.
 

Vind gavekort

Igen har du mulighed for at vinde lidt godt fra kataloget, som kan være med til at forsøde tilværelsen. Denne gang handler det om 10 gavekort a 600 kroner, som kan benyttes til Borg & Bigum.
 
Hvis du vil være med, skal du svare på dette enkle spørgsmål på vores Facebookopslag: Sparer Forbrugsforeningens medlemmer penge i mere end 4.000 butikker og webshops?
 
Konkurrencen sponsoreres af Forbrugsforeningen, og ved deltagelse accepterer du, at vi må sende din e-mail til dem, hvis du vinder.
 
Konkurrencen er ikke sponsoreret af Facebook. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev