Annonce

Her er finalisterne til DM i Skills

Næste år skal social- og sundhedsassistent-elever fra hver region igen dyste om at blive landets bedste til DM i Skills. Mød finalisterne her. 

Annonce

Louise Mortensen og Malene Jensen er finalisterne fra Region Sjælland til DM i Skills. ZBC

Af Andreas Hemme
Journalist

Annonce

For tiende år i træk skal social- og sundhedsassistentelever fra hver region dyste om at blive landets bedste til DM i Skills. Arrangementet finder sted den 16. - 18. januar i Bella Center i København.  

Finalisterne til DM i Skills har vundet regionsmesterskaberne i deres egen region, og de kan se frem til at skulle dyste i fem forskellige cases til finalen. I hver case skal de udføre forskellige pleje- og omsorgsopgaver for borgere med forskellige lidelser - spillet af skuespillere. Deltagerne vil undervejs blive bedømt med point af dommere. 

Her kan du møde de fem finalepar: 

Signe Nissen og Signe Thiesen fra Region Syddanmark. SOSU Syd
”Det var super fedt at vinde regionsmesterskaberne og komme videre til DM. Så kan vi virkelig vise, hvad vi kan. Vi tager det meget seriøst, og vi bruger alle kræfter og al den tid, vi kan, på at forberede os. Så vi håber selvfølgelig, at vores forberedelser giver pote i sidste ende,” siger Signe Thiesen fra Region Syddanmark. 

Simone Ryberg og Katja Skovhøj Holm fra Region Hovedstaden. SOSU H
"Fra starten af har vi jo gerne ville videre til DM, men vi regnede ikke med, at det ville ske. Da vi vandt regionsmesterskaberne, blev vi sindssygt glade, og det var lige så vi stod og rystede. Det er mega fedt," siger Katja Skovhøj Holm fra Region Hovedstaden.

Mike Kevin Olsen og Cecilie Svanekær Holst Christensen fra Region Nordjylland. SOSU Nord
”Vi er det første makkerpar, der stiller op for anden gang, så vi kender hinanden endnu bedre nu. Derfor tror jeg også vores forudsætninger er gode. Det er fedt, hvis vi vinder konkurrencen, fordi man bliver bare endnu mere stolt, når det er en konkurrence om ens passion og arbejde,” siger Mike Kevin Olsen fra Region Nordjylland.

Louise Mortensen og Malene Jensen fra Region Sjælland. ZBC
”Vi blev vildt glade, da vi vandt regionsmesterskaberne, og det bliver enormt spændende at komme til DM i Skills. Det kan være svært at forberede sig, men vi træner noget generelt til alle situationer, og så bruger vi vores viden og vores færdigheder til at improvisere til konkurrencen. Vi håber, vi vinder, og vi regner da også med, at vi har en chance,” siger Louise Mortensen fra Region Sjælland.

Malene Nørgaard Oberg Petersen og Cecilie Volquartz fra Region Midtjylland. SOSU Herning
”Lige nu er jeg ret nervøs og spændt. Men jeg glæder mig helt vildt til at opleve stemningen og repræsenterer mit fag. Vi er i gang med træningen, og vi håber da, at vi vinder. Vi kommer i hvert fald til at gøre vores bedste,” siger Malene Nørgaard Oberg Petersen fra Region Midtjylland.  

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev