Annonce

Medlemmer og deres familier i telt under grillaften på Folkemødet.

Tag billigt til Folkemøde på Bornholm med FOA

Af Linnea Kadziola
Journalist

Sommer 2020 inviterer FOA for 9. gang sine medlemmer til Folkemødet. Læs her, hvordan du næsten gratis kommer på en uges ferie til Europas næstbedste ferieø.

Annonce

Fællesgrillen tændes hver aften klokken 17.30 og fyrer op for fællesskab og sommerstemning i FOA-lejren. Om fredagen er der grillaften, hvor der som på billedet fra Folkemødet i 2019 serveres buffet af pølser og bøffer med salat.  Claus Bach

Af Linnea Kadziola
Journalist

Annonce

Som medlem af FOA har du en unik mulighed for at komme på en uges ferie til Bornholm med familien til næsten ingen penge. Øen er af rejsemagasinet Condé Nast Traveller blevet kåret som Europas favorit, kun overgået af den kroatiske ø Hvar. Bornholm slår både Kreta og Ibiza blandt de rejsende.

Overnatning på Bornholm vil foregå på FOA-campen i Sandvig Familiecamping. FOA betaler lejen til campingpladsen. Det eneste, du skal betale, er strømmen og selv sørge for at medbringe eget telt eller campingvogn.

Læs også: Lisbeths løn var fyldt med fejl: Det rettede løntjek op på

Ved tilmelding betaler man for morgenmadsbuffeten, der serveres hver morgen fra klokken 7.30 til 9.30 i fællesteltet. Det koster samlet 300 kroner pr. voksen og 125 kroner for børn. 

Kombination af ferie og fællesskab

Campen starter den 7. juni og slutter den 14. juni 2020. Det giver dig mulighed for at udforske solskinsøen, inden Folkemødet skydes igang med sit overflødighedshorn af aktiviteter, debatter, musik og samvær torsdag den 11. juni.

Michael Hæstrup, der er ansvarlig for FOA-campen understreger, at man under Folkemødet stadig bestemmer over sin egen tid.

"Det er medlemmernes egen ferie, og vi holder derfor ikke øje med, hvor meget de deltager i Folkemødets aktiviteter," siger han og fortsætter:

"Det centrale er, at medlemmerne oplever fællesskabet i praksis og kan tage nogle af oplevelserne og erfaringer med sig hjem. På campen spiser vi sammen og deler fælles badefaciliteter. Man kan altid trække sig tilbage, men man kan også møde forbundets politikere og få en snak om arbejdsmiljø, overenskomster eller klimaudfordringerne.”

Da folket kom til Folkemøde

Sommer 2020 bliver 9. år i træk, at FOA inviterer medlemmerne til Bornholm. Ideen udsprang fra en følelse af, at Folkemødet kun var for journalister, politikere og organisationer, fortæller Michael Hæstrup.

"Vi tænkte dengang, ’hvor er folket’? Ved at invitere vores medlemmer, så kom borgerne også til at indgå mere direkte i debatter. Flere af FOAs medlemmer har faktisk gjort sig sine første oplevelser med at deltage i en paneldiskussion og stille et spørgsmål til politikere face to face," siger han.

Klimaudfordringerne bliver temaet for næste års Folkemøde. Tirsdagen inden Folkemødet starter, holder FOAs camp caféaften med overskriften 'klima i praksis' og vil i løbet af ugen inddrage medlemmerne og deres familier i konkret arbejde for klimaet.

Rejsetilskud

FOA betaler et tilskud til transporten på 400 kroner. Bor man i Jylland eller på Fyn, dækker FOA også broafgiften til Storebæltsbroen inklusiv campingvogn eller camp-let.

"Det er dyrt at rejse til Bornholm, hvis man kommer fra den anden side af Storebælt. Vi ønsker ikke, at der er forskel på om man kommer fra Sjælland eller Fyn og Jylland," siger Michael Hæstrup.

Læs også: Her er 3 ting du selv kan tjekke på din lønseddel

Der er begrænset tilmelding med plads til 100-220 familier på FOA-campen. Tilbuddet gælder som udgangspunkt for medlemmer, der IKKE har deltaget på Folkemødet før. Er det ikke første gang, kan man skrive sig på en venteliste.

Tilmeld dig her - med forbehold for, at pladserne normalt bliver udsolgt hurtigt, efter nyhedsbrevet er udsendt.

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev

Vi bruger cookies på fagbladetfoa.dk til bl.a. at måle trafik og gøre siden bedre. Vælger du cookies fra, vil der være services, du ikke kan benytte. Læs mere om cookies 

Vi bruger cookies på fagbladetfoa.dk til bl.a. at måle trafik og gøre siden bedre. Vælger du cookies fra, vil der være services, du ikke kan benytte. Læs mere om cookies