Annonce

Mand med en dreng på skuldrene i en skov.

Her er de 10 mest populære rabatter blandt dine kolleger i efteråret


Vil du ligesom dine kolleger gerne spare penge på dine rejser, oplevelser eller indkøb? Så kan du her se top-10 listen over steder, hvor PlusKortet hitter blandt dine kolleger i efteråret.

Annonce

Vil du gerne inspireres af dine kolleger, så kan du her se en liste over de 10 mest populære steder, hvor dine kolleger har brugt Pluskortet og har sparet penge. PlusKort

Af Henriette Monrad
Kommunikationsassistent

Annonce

Som FOA medlem har du mulighed for at spare penge ved at bruge dit PlusKort (tidligere LO-Plus kort). Hvis du gerne vil inspireres af dine kolleger og finde ud af, hvor de bruger PlusKortet og opnår rabatter, så kan du her se en top-10 over, hvor Pluskortet er brugt mest i efteråret 2019.

1. Tivoli

Dit PlusKort giver dig rabat på entré og turpas, hvis du gerne vil besøge Tivoli i København. Lige nu har du mulighed for Halloween i Tivoli frem til 3. november. Men fortvivl ikke, hvis du ikke kan nå det i løbet af weekenden. Tivoli åbner igen den 16. november, hvor der er Jul i Tivoli.

2. LEGOLAND

Hvis du ikke har været i - eller gerne vil genbesøge LEGOLAND, så har du muligheden for at opleve Halloween i LEGOLAND frem til den 3. november. Med dit PlusKort kan du spare op til 129 kroner pr. billet.

3. Jensens Bøfhus

På en flot 3. plads ligger Jensens Bøfhus. Har du også lyst til at tage familien eller vennerne med ud spise på en af kædens 22 restauranter, kan du glæde dig over, at du kan få 6 % i rabat med dit PlusKort.

4. Comwell

Har du lyst til et weekendophold eller bare en enkelt overnatning i Danmark, så kan du få 20 % i rabat på alle 14 Comwell Hotels med dit PlusKort.

5. Expert

Med dit PlusKort kan du handle hos Expert og få 3 % i rabat. For at få rabatten skal du handle i Experts butikker.

6. Punkt1

Hos Punkt1 kan du få 5 % i rabat på alle dine varer, som du køber i en fysisk Punkt1-butik. Står du og mangler nye hvidevarer, og skal du købe mere end en ting, så har du mulighed for at få 20 % på hvidevarekøb nummer 2 (den billigste vare). Du skal bare huske dit PlusKort.

7. Dinitrol

Har du en bil, som godt kunne trænge til rustbeskyttelse? Hos Dinitrol kan du få 15 % rabat på rustbehandlinger. Og det er ligegyldigt, om du kører en lille eller stor bil, om den er rød eller grøn, for deres produkter er godkendt til alle bilmærker.

8. Primo Tours

Hos Primo Tours opnår du størst rabat, hvis du bestiller din ferie i god tid. Du kan få 5 % rabat på grundprisen, hvis du bestiller mindst 60 dage før afrejse - og så får du ovenikøbet gratis parkering i Billund Lufthavn under hele din rejse. Hvis du venter, til der er mindre end 60 dage inden afrejse, kan du få 2 % på din rejses grundpris.

9. Hurtigruten

Kan du godt lide at sejle - og vil du gerne opleve den norske kyst, så kan du få 10 % i rabat på alle rejser over 5 døgn med Hurtigruten. Vil du gerne længere væk, på en ekspeditionsrejse kan du få 5 % i rabat. Lige nu har Hurtigruten forskellige tilbud, hvis du bestiller din rejse inden den 4. november.

10. ZOO

Zoologisk have i København har åbnet hele året. Selvom det er efterår, kan du godt komme ind og se havens forskellige dyr. Med dit PlusKort kan du få 15 % i rabat på entrébilletter. Du har også mulighed for at glæde en anden med et gavekort til Zoologisk have. Her får du også 15 % i rabat.

PlusKort

PlusKort hed tidligere LO Plus.
PlusKort er et gratis medlems-, fordels- og rabatkort til alle FOA medlemmer.
PlusKort kan benyttes i mere end 1.300 butikker og webshops landet over.
Hvis du har mistet dit PlusKort, kan du finde oplysninger, hvad du skal gøre her.

Kilde: pluskort.dk/om-pluskort

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev