Annonce

Tivoli midt i hovedstadens  pulserende liv

Spar penge på sommerens oplevelser med dit LO Plus-kort

Som indehaver af LO Plus kort er der gode rabatter at hente på sommerferiens mange oplevelse og rejser.

Annonce

Snyd ikke dig selv for rabatter. Husk dit LO Plus kort næste gang du bestiller en tur i Tivoli eller booker et hotelophold Spanien. LO Plus/modelfoto

Af Linnea Kadziola
Journalist

Annonce

Sommerferien kan hurtig blive en dyr fornøjelse. For de fleste skal tiden bruges på spændende oplevelser og rejser til nær og fjern. Med LO Plus kortet, du har som FOA-medlem, kan du spare en masse penge på sommerens udgifter.

Find de gode tilbud i listen over udvalgte sommeraktiviteter med rabatter samt gratis oplevelser her:

Ekstra rabat med Guldkort

Har du LO Plus Guldkort, kan du i juli måned få ekstra 20 procent rabat i landets store forlystelsesparker. Rabatten er oveni din normale LO Plus rabat og gælder til entré og turpas i både Tivoli, Legoland og Tivoli Friheden.
 
Som noget særligt er der 50 procent rabat på indgang og turbånd i Tivoli Friheden den 25. august med dit LO Plus kort.
 

Zoologisk have

I anledning af Zoo Food Festival kan du den 21. og 23. august komme i Zoologisk Have i København til den halve pris. Om aftenen vil haven med fokus på mad byde på fodring af dyr, speaks og staldbesøg.
 
Øvrige dage giver dit LO Plus kort dig 15 procent rabat på entré, gavekort og årskort i Zoologisk have.
 

Dyr og vandleg 

I Aqua Akvarium og Dyrepark i Silkeborg møder man danske dyr i deres naturlige omgivelser og kan selv eksperimentere og have sjov med vand i vandlegepladsen. Med dit Lo Plus kort sparer du 20 procent på entrébilletten.
 

Museer

Er du mere i det kulturelle hjørne? Med 25 procent rabat kan du gå på opdagelse i den danske jernbanehistorie i Danmarks Jernbanemuseum. Der er også penge at spare ved at planlægge dine museumsbesøg. Flere museer har gratis adgang på udvalgte dage. Eksempelvis kan du komme gratis i Glyptoteket om tirsdagen.
 

En rejse ud i verden

Om du er til wellness, badelands-, eller forlystelsesferie, er der rabatter at hente. Med DTF Travel får du som LO Plus medlem altid 10 procent rabat på alle ophold. Vælg mellem 300.000 forskellige hoteller og ferieboliger verden over og opnå ekstra rabat ved tidlig booking.
 
Desuden får du 20 procent rabat på Stena Line, når du booker færgeoverfarten samtidig med opholdet.
 

Sommerhus i det danske land

Står ferien i stedet på sommerhusophold, er der ligeledes 10 procents rabat at hente på leje af sommerhus i Danmark via dansommer eller i Europa med Novasol.
 

Ud i det blå

Danmark er fuld af liv og frodig natur om sommeren, der byder op til en masse aktiviteter. Og så koster de ikke noget. VisitDanmark har lavet en liste over smukke naturområder i Danmark, der er værd at besøge.
 
Er du til fart over feltet, er der mange muligheder for at cykle mountainbike eller løbe orienteringsløb i skoveneFlere søer og havne har også frit fiskeri, som Naturstyrelsen har lavet en oversigt over.

Uddannelsesklar 

Kom godt fra studiestart og køb dine studiebøger i FOA bogshop. Er du optaget som elev på social og sundhedsuddannelsen eller pædagogisk assistentuddannelsen, og har du betalt medlemskab til FOA, kan du spare op til 20 procent på studiebøger.
 
Find flere tilbud på Lo Plus´ hjemmeside, og søg blandt 1300 rabataftaler.

Annonce

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev