Annonce

Søren Aaby med sin von på Greve Rådhus

Sådan løste rådhusbetjent problem med flyttekasser


På Greve Rådhus var 'yngstemanden' blandt rådhusbetjentene, Søren Aaby, træt af at slæbe tomme flyttekasser. Så fandt han et par lægter og løste problemet på en times tid.

Annonce

Rådhusbetjent Søren Aaby var træt af at slæbe tomme flyttekasser. På halvanden time løste han selv problemet: Han byggede en vogn, hvor han kunne flytte mange papkasser på en gang. Jørgen True

Af Jakob Melgaard
Journalist

Annonce

Hvad var problemet?
“Jeg var ‘yngstemand’ her i kommunen. Eller det vil sige, jeg var lige blevet ansat, og så ved man jo godt, hvem der skal slæbe de forbandede flyttekasser. De bukker sammen, når man bærer dem. Og de kan ikke ligge ned på en fladvogn, for så kan de ikke komme gennem dørene.”

Hvad gjorde du så?
“Jeg gad ikke bære alle de kasser, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne gøre det så let som muligt for mig selv. Så jeg fandt nogle lægter, der havde ligget i kælderen i mange år, og spurgte, om de skulle bruges. Det skulle de ikke, og så brugte jeg dem til at lave sådan en vogn her, hvor de tomme flyttekasser kan ligge på skrå, så man kan have mange med på en gang. Det er jo ikke noget særligt.”

Hvad sagde de ‘ældre’ kolleger?
“Jeg tror ikke, de sagde så meget til dem, før jeg holdt op, for det var jo stadig mig, der skulle køre med vognen. Men nu er jeg ikke længere på det store rådhus, hvor vognen står. Nu er jeg i stedet på Greve Videnscenter, og der har vi ikke sådan en vogn.”

Så du slæber ikke flyttekasser mere?
“Nej, for nu er det ikke mig, der er den yngste mere, ha ha. Nej, vi har ikke det samme behov for at flytte papkasser her.” 

Værd at vide om Sørens flyttevogn

Materialer: “Det er bare en fladvogn, hvor jeg har skruet de der lægter på, så kasserne kan stå uden at de faldt af.”

Tid: “Jeg brugte vel en time til halvanden.”

Pris: “Den var gratis, for vi havde materialerne i forvejen.”

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev