Annonce

colourbox

Så meget kan du spare på julegaver som FOA-medlem


En kokkekniv, nye løbesko eller måske et spaophold? Få klaret julegaverne på den billige måde med LO Plus. Her er fem ideer til lækre julegaver med rabat, hvis du er FOA-medlem.

Annonce

Hvis du er medlem af FOA, kan du få rabat på en lang række julegaveideer til hele familien gennem LO Plus og Forbrugsforeningen. Colourbox

Af Malin Schmidt
Journalist

Af Ida Østerlund
Journalist

Annonce

Det’ sørme, det’ sandt, december. Og det er tid til at hive Dankortet op ad lommen og få købt julegaver til familie og venner. For mange er det en dyr fornøjelse, men hvis du er FOA-medlem, er du også automatisk medlem af LO Plus, hvor du får rabat på både oplevelser, ferier og indkøb. Og der er mange klejner at spare.

“Du kan spare rigtig mange penge med kortet, hvis du bruger det løbende i dit forbrug. Du kan nemlig få rabatter på alt lige fra tøj, underholdning, elektronik og rejser,” siger Pia Harbo, der er marketingschef hos FOA.

LO Plus og Forbrugsforeningen

“I julen er der flere gode specialtilbud. Det kan derfor være en god idé at holde sig orienteret om, hvor du kan finde tilbud i dit nærområde med LO Plus App’en,” siger Pia Harbo.

Læs mere om LO Plus her.

Som FOA-medlem har du desuden mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen. Her får du bonuspoint, når du køber, og hvert år i december bliver de bonuspoint til kroner og ører på din konto.

Læs mere om Forbrugsforeningen her.

Så der er penge at spare. Vi har fem gode ideer med rabat til både bløde og hårde pakker under træet.

1. Er din kæreste, din svigerfar eller din fætter glad for mad?

Så sætter vedkommende sikkert også pris på en god kokkekniv eller en kvalitetsgryde. Med LO Plus får du 10 procent på hele sortimentet hos H.W. Larsen, der har verdens største knivudvalg med over 1.000 forskellige professionelle knive.

2. Få slappet helt af i Skodsborg

Trænger du eller nogen af dine kære til at komme helt ned i gear ovenpå juleræset? På Kurhotel Skodsborg er der 15 procent rabat for LO Plus-kunder.

3. Tøj, sko, indretning og kosmetik

Der er mange forskellige butikker via både LO Plus og Forbrugsforeningen, der giver gode rabatter og bonuspoint, der kommer til udbetaling hvert år i december. Hos Bahne kan du finde det meste inden for indretning, mode og kosmetik, og så er der oven i købet penge at spare for LO Plus-kunder, der får 10 procent i rabat.

4. Har din teenager alt, hjertet kan begære?

Så kan han eller hun altid blive klogere med et magasinabonnement. Med Forbrugsforeningen er der ni procent rabat, der bliver udløst som bonuspoint udbetalt en gang om året, på magasinabonnementer som National Geographic, Komputer For Alle, magasinet Historie, Costume og Aktiv Træning. Vægter musik højere end læsestof? Så er der altid gavekort til iTunes eller Apple Music med fem procent rabat i form af bonuspoint til Forbrugsforeningens medlemmer.

5. Kender du en, der har spist for meget juleguf?

Eller har du selv planer om en stram januarkur med masser motion? Så kan du finde alverdens træningsudstyr hos SPORT24.dk og få 20 procent rabat som medlem af LO Plus.

Værd at vide om LO Plus

  • LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, der er blevet til i samarbejdet mellem en række af LO's fagforeninger.
  • I dag har LO Plus cirka 800.000 medlemmer, der har mulighed for at anvende de fordele, som er tilknyttet deres medlemskort til fagforeningen.
  • LO Plus medlemskortet fås i en mobiludgave som App, der gør det endnu lettere at få rabat.
  • Medlemmer kan få rabat cirka 1.300 forskellige steder i Danmark.
  • Man kan tilmelde sig LO Plus’ nyhedsbrev, som kommer cirka hver uge med mange gode tilbud.
  • Du kan læse meget mere om LO Plus her.
    Kilde: www.loplus.dk

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev