Annonce

Portræt af Lean Larsen, der sparer penge ved at skifte til PenSam Forsikring

Så let sparede Lean over 6.000 på forsikringer

Lean Larsen har skiftet forsikringsselskab og kommer til at spare 6.421 kroner om året. 

Annonce

Som medlem af FOA har social- og sundhedshjælper Lean Larsen fået en god pris på sine forsikringer. Godt 6.000 kroner har han sparet om året ved at skifte til PenSam Forsikring. "Jeg har to børn, så det er rigtig mange penge at spare. Det er jo en weekendtur til Lalandia for hele familien.”  Jørgen True

Af Merete Nielsen
Journalist

Annonce

En ekstra regning på bilforsikringen fik i september Lean Larsen til at lave et forsikringstjek. 

”Min bilforsikring var steget med 2.000 kroner, fordi jeg havde kørt mere end 10.000 kilometer på et år. Det fik mig i gang med at undersøge, om jeg ikke kunne få mine forsikringer billigere,” siger Lean Larsen, der arbejder som social- og sundhedshjælper i Rudersdal Kommune.

Han gik ind på hjemmesiden findforsikring.dk og fik tilbud fra to andre forsikringsselskaber. De kunne godt gøre det billigere end de 11.400 kroner, han ellers har betalt om året for bil-, ulykkes-, indbo- og rejseforsikring.

3. tilbud var det billigste

Men så dukkede et endnu bedre tilbud op. Lean Larsen meldte sig i september ind i FOA, og under ’medlemsfordele’ på FOAs hjemmeside faldt han over PenSam Forsikring.

”Jeg ringede til dem og fik med det samme tilsendt et tilbud, der lå under de andre,” siger Lean Larsen.

PenSams pris lød på 4.979 kroner om året, og det omfatter bilforsikring, ulykkesforsikring for to børn, indbo- og rejseforsikring. Det er 6.421 kroner mindre end det, Leans ellers har betalt for sine forsikringer.

Den største besparelse ligger i bilforsikringen. Det skyldes blandt andet, at Lean Larsen har fravalgt kaskoforsikring, fordi bilen er over 10 år gammel. Hvis han havde valgt med kasko, havde han stadig sparet 1.500 kroner i forhold til hans tidligere bilforsikring.

Se medlemsfordele

Brugt mindre end en time på det

PenSam Forsikring har gjort arbejdet med at opsige de gamle forsikringsaftaler, og Lean Larsen har selv tjekket, at dækningen på de nye forsikringer er nogenlunde den samme som i de forrige.

”Jeg har højst brugt en time på at få det hele ordnet, så jeg kan kun opfordre til, at man tjekker sine forsikringer, for der kan være gode penge at spare,” siger Lean Larsen.

Han har foreløbig inspireret tre kolleger til gå deres forsikringer efter. Også for dem var det billigere at skifte til PenSam Forsikring. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev