Annonce

En odder under vand

5 fede familieoplevelser med rabat i efteråret


Som FOA-medlem kan du få rabat via LO-Plus på oplevelser for hele familien i efteråret. Spar op til 30 procent.

Annonce

I Silkeborg kan du som FOA-medlem se oddere og andre nysgerrige dyr med 20 procent rabat. AQUA Akvarium og Dyrepark

Af Signe Højgaard
Journalist

Annonce

Selv om det regner udenfor og dagene bliver kortere, er der masser af muligheder for sjove oplevelser i efteråret. Vi har samlet en lille udpluk på fem forskellige familievenlige oplevelser.

1. Hils på vildsvin og oddere

I AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg kan du vise dine børn danske dyr i naturlige omgivelser. Der er både oddere, storke, hugorme, vildsvin og mange andre dyr. Når du fremviser dit LO Plus-kort er der 20 procent rabat på entrébilletten.

Læs mere her

2. Tag til Halloween i DR Huset

Søndag den 30. oktober er der gys og gru i DR Huset, og som FOA medlem får du 20 procent rabat via LO Plus. DR og Louisiana er gået sammen om at arrangere en Halloween-dag, hvor børnene kan få lov at lave klamme edderkopper i blandt andet ståltråd, tekstiler, tyl og garn. Der er halloween-quiz for både store og små med Monster og Joakim – og hvis man ikke passer på, risikerer man at blive spist.

Læs mere her

3. Få rabat på forlystelsesparker

Der er 30 procent rabat for LO-Plus medlemmer på entréen til Bonbon-land, som ligger en times kørsel syd for København. På Bakken nord for hovedstaden kan du få 20 procent rabat på turbåndsbilletter, hvis du køber billetterne senest dagen før. I Jesperhus Feriepark ved Nykøbing Mors er der ligeledes 20 procent i rabat og masser af aktiviteter både udendørs og indendørs.

Læs mere her

4. Kør gokart indendørs

Danmarks første indendørs gokartbane ligger i Brøndby, og som FOA-medlem kan du få 20 procent i rabat, hvis du fremviser et LO Plus kort.

Læs mere her

5. Besøg museer hele dagen i Odense

Med LO Plus kan du og en ledsager få 30 procent i rabat på otte af byens mest kendte museer. Det gælder blandt andet H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby og Børnehuset Fyrtøjet.

Læs mere her

LO Plus kort

Som FOA-medlem kan du få rabat via LO Plus. Ordningen er gratis for medlemmer af FOA og 12 andre LO Forbund. Hvis du har mistet dit LO Plus-kort, kan du bestille et nyt her.
Bestil LO Plus-kort

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev