Annonce

Folk marcherer med røde faner 1. maj

Her kan du fejre 1. maj


Se her, hvor du kan tage til 1. maj med dine kolleger, familie og venner i FOA.

Annonce

Traditionen tro vil der være stor 1. maj fest i Fælledparken i København, men selv om du ikke bor i gåafstand derfra, er der rig mulighed for at markere arbejdernes internationale kampdag sammen med FOA. Arkiv

Af Signe Højgaard
Journalist

Annonce

Rundstykker, fællessang, øl og pølser. Menukortet på arbejdernes internationale kamp- og festdag byder på politiske taler og lidt godt til ganen landet over.

I FOA Århus er der rundstykker og morgenkaffe klokken 9 i afdelingens lokaler på Christian X’ vej. Her bliver der traditionen tro budt velkommen med fællessang og sunget ’Når jeg ser et rødt flag smælde’.

1. maj-talerne bliver holdt af byens borgmester Jacob Bundsgaard (S), rådmand for social- og beskæftigelse Thomas Medom (SF) og afdelingsformand Kirsten Normann Andersen.

Se hele programmet for 1. maj i FOA Århus.

Se en brandbil indefra

I Odense er der børnevenligt 1. maj-arrangement, hvor ungerne kan få lov at se en brandbil indefra. FOA Odense byder på brunch til de friske klokken 9.30, hvor afdelingsformand Nina Skov-Lauridsen holder tale.

Se hele programmet for FOA Odense.

I den københavnske lokalafdeling, FOA SOSU, bliver der slået telt op i gården, så du kan roligt tage dine bedste kolleger og unger med. Også her er der brunch og fællessang.


Talerne bliver holdt af sundheds- og omsorgsborgmester i København, Ninna Thomsen (SF), social- og sundhedsassistent fra FOA SOSU Ungdom Pernille Parknov og Mari-Ann Petersen, som er formand for FOA SOSU.


Læs mere om FOA SOSUs 1. maj-arrangement.

Mød forbundsformanden

Ønsker du at høre, hvad forbundsformand Dennis Kristensen har på hjertet denne 1. maj, kan du lægge vejen forbi S, SF og Enhedslistens 1. maj-arrangement i Centerhallen i Allerød. Senere på dagen kan du høre Dennis Kristensen i Frederikshavn klokken 15 til LO’s 1. maj arrangement i byen.

Se her, hvordan 1. maj bliver markeret i din lokale FOA-afdeling.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev