Annonce

To kvinder med børn og kronprinsesse Mary

De 5 fedeste 8. marts arrangementer


Tag til 8. marts arrangement med Mary på spillestedet Vega i København eller tag ind i dit forbundshus til boglancering, musik og middag.

Annonce

Kronprinsesse Mary besøger et kvindekrisecenter i Marokko sammen med KVINFO. På Kvindernes Internationale Kampdag taler kronprinsessen til KVINFOs fest på spillestedet Vega i København. KVINFO

Af Signe Højgaard
Journalist

Annonce

Der er god mulighed for at markere Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts. Fagbladet FOA har fundet fem arrangementer, som du kan vælge imellem.

1. Mød Kronprinsesse Mary

For første gang taler Kronprisesse Mary ved et 8. marts arrangement, og du kan komme med for 150 kroner. KVINFO inviterer til fest på spillestedet Vega på Vesterbro i København.

På scenen er også stand-up’eren Sofie Hagen og flere andre kunstnere, deriblandt sangerinden Fallulah, som slutter aftenen af.

Læs mere og tilmeld dig

2. Tag til boglancering og lyt til solidaritetssange

Inviter din bedste kollega med til 8. marts arrangement i FOAs forbundshus i København. Dørene åbner klokken 16.30.

En ny bog, ’Ældreplejen gennem to generationer’, bliver lanceret, og der vil være debat om ligeløn. Og bliver du hængende en god times tid, vil der også være gratis mad og koncert med Janne Lærkedahl, der spiller solidaritetssange.

Læs hele programmet

3. Tag til debat om familie og arbejdsliv

I LO-Huset på Islands Brygge kan du komme til debat om balancen mellem familie- og arbejdsliv.

Debatten bliver skudt i gang klokken 13 af næstformand i LO Nanna Højlund. Forsker i familie og arbejdsliv Thomas P. Boje holder oplæg, inden paneldebatten går i gang. Klokken 15 er der mundgodt, mingling og musik.

Læs hele programmet

4. Den århusianske version

I Århus sætter Kvindemuseet i Danmark fokus på kvinders rettighed til egen krop, på moderskab og barndommen i konfliktfyldte områder.

På programmet er der blandt andet filmvisning om tre kvinder, der er flygtet, og oplæg om de særlige forhold for gravide under ebola-udbruddet i Vestafrika og om HIV og graviditet. Arrangementet bliver også her rundet af med spisning og et musikalsk indslag.

Læs hele programmet her

5. Kvindernes Internationale kampdag på Fyn

På Fabrikken i Odense er LO Fyn og AOF værter for et debatarrangement, hvor du får chancen for at debattere med næstformand i LO Nanna Højlund og næstformand i 3F Jane Korczak.

Der vil være snacks, frugt og kaffe og mulighed for at købe øl, vand og vin. Arrangørerne beder om tilmelding via AOF.

Læs mere her

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev