Annonce

To kvinder sidder i samtale på et jobcenter

På jobjagt: Bliv matchet med din nye chef her


FOA har søsat en ny jobformidlingsservice, der kan føre
jobsøgende sammen med den rette arbejdsgiver. Flere tusinde medlemmer har allerede meldt sig til FOA JobMatch.

Annonce

Mange FOA-medlemmer efterspørger hjælp til at få et konkret job - og ikke bare hvordan de skal søge et job. Med FOA JobMatch bliver det nemmere at finde de arbejdsgivere, der har brug for lige netop dine kvalifikationer og erfaring. Colourbox

Af Merete Nielsen
Journalist

Annonce

Giv os dit cv – så hjælper vi med at matche dig med den rette arbejdsgiver.

Sådan lyder et nyt tilbud til FOA-medlemmer, der enten er ledige, eller som ønsker at finde et nyt job.

FOA har netop lanceret FOA JobMatch, som er en landsdækkende jobformidlingsservice, der har til formål at hjælpe arbejdsgivere og medlemmer med at finde hinanden.

FOA kan opsøge arbejdsgivere

Det sker på baggrund af det cv, man som medlem lægger ind i JobMatch. Ved at opbygge en cv-bank bliver det meget nemmere for FOA at hjælpe medlemmerne, siger FOAs næstformand, Mona Striib.

”Med det nye system kan FOA være mere opsøgende over for arbejdsgiverne og blandt andet hjælpe med at formidle de job, der ikke bliver slået op,” siger hun til Fagbladet FOA.  

Ja tak til at overføre cv'et

Ledige, der udfylder deres dagpengekort på FOAs hjemmeside, bliver spurgt, om de vil overføre deres Jobnet-cv til FOA JobMatch, og det har 4.724 allerede sagt ja til. 

Når en arbejdsgiver kontakter FOA med en jobordre, kan en medarbejder søge i databasen med cv’er og finde de medlemmer, hvis jobønsker, kvalifikationer og erfaring passer bedst til arbejdsgiverens behov.

I stedet for at arbejdsgiverne skal læse sig igennem flere hundrede ansøgninger, kan de således henvende sig til FOA og få hjælp til at finde et mindre antal kvalificerede kandidater at vælge imellem.

Find FOA JobMatch her

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev