Annonce

Jonna sparer 8.000 på sine forsikringer

I tre år har Jonna Voss årligt haft 8.000 kroner mere på kontoen, efter at hun flyttede alle familiens forsikringer til PenSam Forsikring. 

Annonce

Familiens campingvogn og to biler blev en del billigere at forsikre, da Jonna Voss skiftede forsikringsselskab. Jørgen True

Af Josefine Boutrup
Journalist

Annonce

Da Jonna Voss for tre år siden så en brochure fra PenSam Forsikring, besluttede hun og hendes mand at give deres forsikringer et serviceeftersyn.

Det viste sig at være en god beslutning: De kunne opnå en markant besparelse ved at skifte forsikringsselskab.  

”Da jeg gennemgik papirerne, var vi meget opmærksomme på, om vi ville få en ringere forsikring ved PenSam, når det var så billigt. Men da det ikke var tilfældet, kunne vi ikke se nogen grund til at lade være med at skifte til dem,” siger Jonna Voss, til Fagbladet FOA. 

Ekstra rabat som FOA-medlem

Hun sparer i alt 8.000 kroner om året på at have flyttet alle familiens forsikringer. Især hendes fordel som FOA-medlem har givet ekstra penge på kontoen.

Hos PenSam Forsikring er der nemlig flere besparelser at hente, hvis man er medlem af FOA. Blandt andet har Jonna Voss fået 10 procent rabat på forsikringen af familiens to biler og campingvogn.

For få måneder siden blev den ene bil udsat for hærværk. PenSam Forsikring dækkede omkostningerne, og der var ingen selvrisiko. Den forsvinder nemlig efter to år, hvis der ikke har været nogen skader.

Ingen udgift til bilskade

”Det var rigtig dejligt, at det ikke var nogen udgift for os, at bilen gik i stykker. Det havde været irriterende at kaste penge efter en skade, som vi ikke engang selv var skyld i,” siger hun. 

For Jonna Voss, der er dagplejer, har det kun været en god oplevelse at skifte forsikringsselskab. 

”Jeg opfordrer tit mine kolleger til at skifte deres forsikringer. Der er ingen grund til at have en dyr forsikring, når du kan få det samme til billigere penge,” slutter hun.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev